Zbog seksa s djevojkom ne smije blizu škole

Matthew Freeman, mladić je kojeg je ljubavna veza iz srednjoškolskih dana skupo koštala.
Naime,  Matthew je u svojoj sedamnaestoj godini bio u romantičnoj vezi s dvije godine mlađom djevojkom iz svoje srednje škole.

Njezinoj majci se nije svidjelo što su njih dvoje imali seksualne odnose, pa je prijavila Matthewa policiji. 

Sud ga je proglasio krivim za kriminalno seksualno ponašanje četvrtog stupnja i pustio ga na uvjetnu slobodu s napomenom da se ne približava djevojci.

Za vrijeme trajanja uvjetne kazne, Matthew nije mogao odoljeti da ne posjeti svoju djevojku što ga je dovelo u zatvor na 90 dana, piše www.totallyoffbeta.com.

Preselio se preblizu osnovnoj školi

Nesretni se mladić morao registrirati kao seksualni prijestupnik i javljati se vlastima svaka 3 mjeseca. Status seksualnog prijestupnika donio mu je također i zabranu prema kojoj ne smije stanovati u radijusu od 300 metara od osnovne škole.

Na Matthewovu nesreću, njegova je majka nedavno, pomalo nepromišljeno, odlučila preseliti sa svojom obitelji, a tako naravno i sa svojim sinom, u kuću koja se nalazi preblizu osnovnoj školi.

Jedna je zabrinuta majka, koja je bila upoznata sa slučajem, primjetila Matthewa dok je igrao košarku u svojem dvorištu.

Matthew sad, zbog toga što je živio u svojoj kući, iako zapravo nije imao mogućnost izbora, očekuje presudu koja bi mu mogla oduzeti godinu dana mladog života.

Iako je, naravno, potrebno zaštititi potencijalne seksualne prijestupe nad maloljetnicima, u ovom je slučaju zakon ipak zakazao.

Ostaje činjenica da je sedamnaestogodišnji mladić zbog seksualnog odnosa sa svojom, samo dvije godine mlađom srednjoškolskom ljubavi, tretiran kao seksualni prijestupnik i pedofil