FOTO  Završio 5. Sajam vjenčanja powered by BH Telecom

sajam vjenčanja
Svoje najbolje izdanje brojnim posjetiteljima, koji su pristizali iz cijele BiH pa i iz Hrvatske, pokazali su ovogodišnji izlagači uredivši prekrasno svoje štandove. Sajam je otvoren prvom modnom revijom, a manekenke Vedrana Linardić, Tea Zadro, Petra Dukić, Ana Bavrka i ostale te manekeni među kojima Haris Jakić, Dejan Radović i Željko Vlaić zablistali su pod palicom službene vizažistice Ivane Ćorić i službenog frizera Adnela. Tradicionalna cvjetna radionica pod pokroviteljstvom Maslina privukla je brojne ljubitelje cvijeća a savjet više o vjenčanom make up-u i frizurama mogao se čuti na Hair & Make Up by Collistar radionici.

Kruna prvog dana 5. Sajma vjenčanja powered by BH Telecom bila je humanitarna modna revija koja je i ove godine bila upriličena za udrugu Fra Mladen Hrkać. Voditeljica ovog velikog događaja bila je poznata hrvatska novinarka Tončica Čeljuska koja je zablistala u večernjoj haljini Ivice Skoke iz salona vjenčanica La Perla Sposa. Za ovu priliku modnom pistom prošetale su i javne osobe u ulozi manekenki. Prva se na modnoj pisti pojavila pjevačica Renata Končić Minea u prekrasnoj vjenčanici salona Bakus Sposa. Nakon nje ulogu manekenke imala je violončelistica Ana Rucner prošetavši bajkovitu bijelu vjenčanicu. Minea je otpjavala svoje hitove "Rano" i "Jedno" a Ana Rucner oduševila je svojom omiljenom skladbom "What a feeling". Ujedno je i predstavila svoje događanje "Ana u gradu" koje se održava u Dubrovniku već petu godinu zaredom a ove godine održati će se od 18. do 22. lipnja. Osmijeh na lice ženskom dijelu publike posebno su izmamili muški modeli prošetavši kolekcije Cesar's i Martin Arbanas. Večernje haljine zagrebačke dizajnerice Kristine Burje i dubrovčanke Andree Zvono pobudile su zanimanje djevojaka. Voditeljica Hana Hadžiavdagić publiku je pozdravila u kreaciji Andrea Zvono Design dok je za svoj nastup Ana Rucner izabrala haljinu Krie by Kristina Burja. Ugodna večer završila je velikim vatrometom pirotehnike Mirnovec.

Bitno događanje na drugom danu Sajma vjenčanja bilo je predavanje Tončice Čeljuske koja je publici pričala o muško-ženskim odnosima i savjetovala buduće supružnike kako premostiti razlike i uspjeti u zajedničkom životu. Na glavnoj pozornici održala se nagradna igra Sajma vjenčanja i Konzuma. Parovi su se natjecali u nekoliko krugova riješavajući zabavne zadatke te se u zadnjem krugu na pozornicu pridružio i vesela maskota Konuzuma, Kodi. Par Ljiljana Miočević i Ilija Krajinović pobijedivši u nagradnoj igri osvojili su mnogobrojne vrijedne nagrade. Najbolje trenutke Sajma zabilježio je službeni fotograf Mate Zemljić iz WAF Studia.