Zašto je super hodati sa starijim frajerom

muškarci, moć, brkovi, stvari, muškarci, žene, muškarci, privlačnost, muškarci, stvari, žene, muškarci, muškarci, brada, partner, ljepota, muškarci, žene, pažnja, paljenje, frajer, hodanje, žene, muškarac, muškarci, brada, brada, bolest, bakterije, muškarci, brada, rast
No prije nego što krenete s predrasudama, prisjetite se kako svaka veza ima svoje prednosti i nedostatke, pa tako i veza s bitno starijim muškarcem
Evo odličnih razloga da se upustite u vezu sa seksi starijim tipom.

Imaju više seksualnog iskustva

Iako su mlađi muškarci spremniji na seks, koga još briga za kvantitetu. Kvaliteta je na cijeni. Stariji muškarci definitivno imaju više utakmica u nogama i znaju neki potez ili trik koji mlađi dečki jednostavno još nisu naučili.

Opušteniji su

Znaju uživati u trenucima, smirenije uživaju u životu. Zamislite koliko energetskih pića morate popiti da biste mogli pratiti razuzdanog 25-godišnjeg dečka na partyjima. I sa starijim tipom možete partijati, ali nešto smirenije i umjerenije.

S njim više možete razgovarati

Razgovor s mlađim frajerom može biti dosta iscrpljujući. Ili će vam se činiti da nema ništa u glavi ili je pun ideala o tome kako će spasiti svijet. U oba slučaja, jako iscrpljujuće.

Znaju koji su najbolji restorani

Vjerojatno zna gdje ćete pojesti najbolju hranu. Koji su fensi, etno, tradicionalni restorani. Tko ima najbolji omjer kvalitete i cijene i sigurno je s vinske karte probao i neka finija vina koja će vam rado preporučiti.

Imaju životno iskustvo
Jedna od najvećih prednosti hodanja sa starijim frajerom je njegovo životno iskustvo. Naučio je lekcije, smireniji je, ne uzrujava se zbog nepotrebnih stvari.

Razmazit će vas

Mlađi muškarci su tako slatki, ali, priznajmo, nemaju pojma kako razmaziti ženu. Možda zato što su u svom svijetu i brinu svoje brige. Stariji muškarac držat će vas kao princezu. Sjetit će se donijeti vam nešto s putovanja, jer već ima svijest o tome da žene vole male znakove pažnje; kupit će vam cvijeće iz istih razloga. Jednostavno znaju.

Obično su spremni na dulju vezu
Odlična stvar sa starijim frajerima je ta da su uglavnom spremniji na ozbiljnu vezu. Spremniji su skrasiti se, a uostalom možda su i u godinama kada nemaju snage tulumariti cijelu noć i upucavati se svaki vikend drugoj. Jednostavno ne trebaju više dokazivanja.

Obično su situirani i imaju novca
Iako to ne želimo priznati, lijepo je kad ti frajer može priuštiti više od šalice kave i hamburgera. Mlađi frajeri su obično švorc, dok bi oni u godinama ipak trebali znati bolje baratati novcem pa ćete moći zajedno uživati u nekim luksuznijim stvarima.

No da ne bi bilo zabune, osobnost, karakter i odgovornost ne moraju se nužno vezati uz godine. Jako je puno odraslih a nezrelih frajera i mladih muškaraca s velikom dozom iskustva, odgovornosti i znanja.

Izvor: tportal.hr