Zaprosio ju iznad Dubrovnika: 'Zezaš me? Hoću, kako neću...'

Zaprosio ju iznad Dubrovnika: 'Zezaš me? Hoću, kako neću...'
Uz nježne zagrljaje i poljupce, mladić je kleknuo na koljena i iz džepa izvadio prsten. Iznenađena i presretna, odabranica njegovog srca nije mogla sakriti osmijeh s lica.

- Nemoj me zezati... ljubljeni. Hoću, kako neću... - glasio je odgovor na pitanje hoće li se udati za njega. Iskaz ljubavi i trenutak zaruka objavljen je na Instagramu, a snimka je podijeljena i na stranici Croatia Full Of life.

Na svojem profilu na Instagramu, mladiće je uz video snimku prosidbe napisao: Ti si žena koja je u moj život donijela harmoniju, ljubav, pozitivu, vjeru, iskrenost, povjerenje i milijun drugih prekrasnih kvaliteta. Gdje su neki posustali, mi smo stali. Gdje je većina ljudi odustala, mi smo započeli. Kada drugi mrze, mi nosimo ljubav. Nesigurnost i sumnja pratili su me cijeli život sve dok ti nisi ušla u moj život, jer mi je nakon toga postalo jasno da je Bog poslao svoj najdražeg anđela da me vodi kroz život. Moj najveći dar, kojeg ću čuvati, poštovati, voljeti i uvažavati do posljednjeg daha. Svoju radost ne mogu prenijeti u riječi, jer s tvojim 'da' dala si mi dopuštenje da živim svoj san i učinila si me najponosnijim čovjekom na svijetu. Hvala ti na svemu, moj anđele. Volim te najviše na svijetu. Zajedno do kraja, napisao je.

24sata.hr