FOTO  Za sve ljubitelje kozmetike i ljepote u Sarajevu 4. i 5.6. Sajam BeautiFUL 2022

Sajam BeautiFUL 2022,kozmetika,ljepota,wellness,Sarajevo

Za sve ljubitelje kozmetike i ljepote mjesec lipanj u BiH će biti centar kozmetičke i wellness industrije. Naime, 4. i 5.6.2022 godine u sarajevskom hotelu Hills bit će održan drugi sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa u BiH, BeautiFUL 2022. Jedan je to od najvećih sajmova kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa koji se prostire na 8000 m2. Sajam će okupiti industrijske stručnjake u ovoj oblasti, osiguravajući da izlagači i posjetioci sajma budu u toku s razvojem industrije, te imaju priliku za upoznavanje sa brendovima kao i kupovinu proizvoda. Predstavit će se preko 100 izlagača sa preko 300 brendova, a regionalni i svjetski stručnjaci prenosit će svoje znanje svim posjetiocima. Sajam je također odlična prilika za sve ljubitelje kozmetike i ljepote, te mjesto na kojem će uživati u besplatnim radionicama, edukacijama i konferencijama, sajamskim popustima, te bogatim nagradama.

Sajam BeautiFUL 2022,kozmetika,ljepota,wellness,Sarajevo

Sajam je izložbeno prodajnog karaktera, organizator je kompanija Sfera d.o.o. Mostar, a sajam će svečano otvoriti gradonačelnica Sarajeva, Benjamina Karić.

Masterclassovi u organizaciji kompanije Sfera d.o.o. Mostar: make up artist Dušan Lazić Laza, make up artist Ines Jarak, wellness edukator Peđa Filipović. 

Matserclasovi u organizaciji izlagača: Soft ombre by Smaragda Jaganjac, Montibelo i red cat veliki masterclassovi za frizere, masterclass Irfan Tepić i Saja Majstor za berbere, Nail art by Amela Jahić – Magnetic nails d.o.o.

Edukacije sajma: Nevena Marjanović: ''Look & learn seminar za nail artiste'', ''Ice body sculpting edukacija by Adna Helić'', ''Black professional line & dandy edukacija - Enrico Delorenzi i Kristina Jukić'', ''Cleopatra (egipatska depilacija) Maja Tufekčić'', ''Henna Brows'', ''Lash Lift'', ''Suhi pedikir'', ''Short modern crop, long pompadour & faded pixie - Enes Dogan''.

Besplatne konferencije za sve posjetioce: konferencija ''Nutricionizam: prehrana i zdravlje'', konferencija ''DentBiH: oralno zdravlje i estetika u dentalnoj medicini''.

Besplatne edukacije za sve posjetioce: Duško Škorić: ''Efikasno rješavanje reklamacija'', Sead nunić: ''Bio jednom jedan frizer'', Druženje: ''Žene savremenog doba'' - (Ines Jarak, Samra Menzilović i Isidora Čarapina), predavanje ''Estetsko uljepšavanje žena – saznajte sve ono što vas interesuje'', Ljiljana Mijatović: ''Popularni efekat strelice, riječ više o ljepilu'', Meliha Alić: ''Priprema klijenta za tretmane lica''.

Sajam BeautiFUL 2022,kozmetika,ljepota,wellness,Sarajevo

Na glavnoj bini sajma će tokom dva dana biti upriličen konstantni program, razne edukacije, prezentacije i show, sa nagradnim igrama svakih 30 minuta, a sve posjetioce očekuju i odlični sajamski popusti. Kompanije Frizer land d.o.o., LNB Trade d.o.o., te Tombolo komerc pripremaju spektakularne masterclassove za hair industriju, a savez frizera u BiH na čelu sa predsjednikom saveza Saninom Fazlićem pripremaju show na kojem će predstaviti frizure sa svjetske scene. 

Radno vrijeme sajma je od 10:00 do 20:00, ulaz je besplatan, a za prijave i novosti pratite stranicu www.sajam.beautiful.ba