Za 7,50 KM djevojčice spavaju s djedovima: Tvrde, zbog krize

roditelji, silovanje, silovanje, crna kronika, orgije, silovanje, pedofilija, silovanje, imam, napastvovanje, prodaja, seks, prostitucija, Osijek, zlostavljanje, Posušje, skandal, silovanje, Švedska, silovanje, prodana djevojčica, Švedska, pedofil, škola, kamere, prodaja žene, otmica, Srbija, napastvovanje, prijevoz, Sarajevo, silovanje, perverznjak, Čapljina, silovanje, strava i užas, Doboj, silovanje, Livno, pokušaj silovanja, jezero livno, učenik, profesorica, udarac, trudnoća, pjesma, tinejdžerica, bolest, djevojčica, most, rijeka, pokušaj samoubojstva, kazna, Ljubuški, Nasilje u obitelji, nasilje, pedofil, pedofilija, strah, silovanje, Željko Ražnatović-Arkan, svjedočanstvo, šokantno, šokantan prizor, prostitucija, djevojčica, silovanje, rat, Srebrenica, Brčko, silovanje, Prin Andrew, robinja, seks navike, silovanje, Zagreb, uhićenje, prostitucija, Bugojno, prostitutka, prevara, majka, muž, djevojka, nož, ubod, prostitucija, uhićenje, silovanje, Brčko, djevojčica, prostitucij
...čak i djedova, koji im svakodnevno za pružanje seksualnih usluga plaćaju po 500 dinara (7,50 KM).

Djevojke taj novac uglavnom potroše na kave, bonove za mobitel i hranu.

'Nije to ništa novo, ne znam zbog čega uopće pišeš o tome', rekao je jedan 60-godišnji srpski biznismen koji se i sam koristi 'uslugama' jedne 17-godišnjakinje za srpski Blic.

Ipak je pristao govoriti o tome, no nije priznao da je sudionik maloljetničke prostitucije jer, kako kaže, djevojke sam pristaju na to. Dodaje čak i da je dotična 17-godišnjakinja pronašla njega, a ne on nju.

'Moram joj dati neki novac da bi imala kao i njene prijateljice. Dnevno joj dam 500 dinara koje troši kad izađe na piće, da dopuni račun na mobitelu, kupi što joj treba', rekao je 60-godišnjak.

Mjesečno na nju, kaže, troši oko 15.000 dinara. Ona živi u selu kraj Niša pa joj odgovara da dođe u njegov stan u centru grada. Igra se na računalu, sluša glazbu, zove prijateljice da piju kavu...

Tinejdžerka o kojoj je 60-godišnjak govorio također je pristala razgovarati s novinarkom Blica.

'S njim mi je OK. On me čuva. Ja sam se odlučila baviti prostitucijom da zaradim, a to što sam jeftina, što da radim, kriza je velika', rekla je o čika Bori, kako ga ona zove.

Iako je ovo, sasvim očito, rasprostranjena praksa, u niškoj policiji kažu kako nijedan roditelj nije podnio prijavu za seksualno iskorištavanje njihovih kćeri.