“Vrući seks” bosanske maloljetnice pružale za dopunu od 10 KM!?

maloljetnice, seks, dopuna, seks, maloljetnici, pedofili, drolje, Facebook

U policijskoj akciji pod kodnim nazivom “Roba”, čiji je cilj suzbijanje trgovine ljudima, a koju pod nadzorom Tužilaštva BiH na području Distrikta Brčko od četvrtka zajednički provode lokalna policija i SIPA, saslušano je više osoba te je pretreseno nekoliko objekata, piše sarajevski Dnevni avaz pozivajući se na izvore bliske ovoj akciji.

Uhićen vlasnik kasina “Mega Jack” u centru Brčkog, saslušan zastupnik

Naime, iz Tužiteljstva BiH priopćeno je da je tužitelj Posebnog odjela za organizirani kriminal, privredni kriminal i korupciju uputio prijedlog za određivanje pritvora osumnjičenog S. D., nastanjenog u Brčko Distriktu, državljanina BiH i R Hrvatske, i M. G., nastanjenog u Sremskoj Mitrovici, ranije osuđivanog, državljanina R Srbije.

- Navedene osobe su pod istragom Tužiteljstva BiH i osumnjičene su za kazneno djelo trgovine ljudima. Osumnjičeni su uhićeni 21. lipnja, kada su predati Tužiteljstvi BiH. Nakon što su ispitani, postupajući tužitelj uputio je prema Sudu BiH prijedlog za određivanje pritvora – navedeno je, između ostalog, u priopćenju iz Tužiteljstva BiH.

Prema informacijama do kojih smo uspjeli doći, jedan od uhićenih je Dragan S., vlasnik kasina “Mega Jack” u centru Brčkog.

Nezvanično se doznaje  da je saslušan najmanje jedan zastupnik u Skupštini Distrikta te još neke osobe koje se dovode u vezu s korištenjem seksualnih usluga maloljetnica.

Srednjoškolke vrbovane u kafiću

- U Š Naselju u dva stana pružane su seksualne usluge od srednjoškolki koje su vrbovane u jednom kafiću. To svi znaju u ovome naselju, samo što niko nije reagirao – kazao nam je jedan od stanovnika ovog naselja.

Stanovnici Klanca navode da je iz tog naselja jedna maloljetnica, koja je imala svog makroa i koja je uglednim Brčacima pružala seksualne usluge, smještena u sigurnu kuću.

Nakon početka akcije u Brčkom se ne sliježe prašina jer su u strahu kako građani tako i političari koji bi istragom mogli biti skinuti s izbornih lista ukoliko se dokaže da su koristili usluge maloljetnica ili da su učestvovali u njihovom podvođenju, piše Avaz.

Seks za dopunu

Prema informacijama do kojih je spomenuti list uspio doći, maloljetnice su seksualne usluge pružale za mobilnu dopunu u iznosu od 10 KM.

Također, seksualne usluge pružale su i za 20, 50 i 100 KM i to u automobilima, iznajmljenim stanovima te hotelskim i motelskim sobama.