FOTO/VIDEO  Voditeljica pobjegla od kolege koji ju je pipkao u emisiji uživo

voditeljica, pipkanje, emisija
Tijekom snimanja emisije iz studija je izjurila voditeljica Tania Reza, nakon što ju je voditelj Enrique Tovar provocirao pred milijunskim auditorijem. Kako javlja BBC, najprije joj je pokušao zadignuti suknju, a dok je čitala vijesti on ju je nastavio dirati. Uz verbalno provociranje, cijelo ju je vrijeme dirao, a kad je krenuo prema njenim grudima, ona ga je udarila i odgurnula.

"Nemoj to raditi, glupane", povikala je i počela mu objašnjavati da je jedna stvar zezati se, a druga dirati je tako.

Kad je to ponovio, skinula je mikrofon i izašla iz studija uz riječi: "Ne mogu više ovako raditi".

Tovar je počeo objašnjavati da su za sve krivi njeni hormoni, prenosi Index.hr.

Nakon što je ponašanje voditelja postalo glavna tema u medijima, Televisa je poslala službeno priopćenje u kojem tvrdi da je cijeli incident bio ranije dogovoren između voditelja, kako bi emisija postala hit. S obzirom na to da uprava televizije nije znala ništa o njihovom dogovoru, oboje su smijenjeni.

Voditelji su snimili izjavu u kojoj su potvrdili službenu verziju događaja, no Tania je potom na Facebooku objavila da ju je vodstvo televizija prisililo da potvrdi njihovu priču te da je ponašanje njenog suvoditelja bilo neprimjereno. Dobila je veliku podršku javnosti, a poduprla ju je i senatorica Angelica de la Pena.

U svom drugom priopćenju Televisa je objavila da će oboje voditelja biti vraćeno na posao, no morat će na posebnu obuku o seksualnom uznemiravanju na poslu.

 PortalOko.hr