VIDEO  Jessica Alba uživa u nasilnom seksu u filmu "Killer Inside Me"

Jessica Alba
U mnogim filmovima britanskog redatelja Michaela Winterbottoma nikada nije nedostajalo seksa, ali sa svojim slijedećim filmom «Killer Inside Me», otišao je korak dalje ne spojio seks sa nasiljem te glavnim likom psihopatom. Što je najbolje, ne radi se o nekom niskobudžetnom filmu s nepoznatim glumcima već o potencijalnom hit filmu s Caseyem Affleckom, Jessicom Albom i Kate Hudson u glavnim ulogama. O čemu se radi u filmu koji će se početi prikazivati slijedeće godine, možete vidjeti iz priloženog foršpana u kojem se vidi batinanje stražnjice Jessice Albe u čemu ona uživa, oralni seks Kate Hudson i tako dalje.

Film «Killer Inside Me» nastao je na temelju istoimene knjige Jima Thompson, pisca pulp romana koji za svog života nije bio osobito cijenjen, ali je potkraj života i nakon smrti 1977. godine odjednom otkriven kao sjajan pisac te su po njegovim djelima već snimljeni neki filmovi poput filma «Bijeg» sa Steveom McQueenom i Ali McGraw te «Varalice» sa Anjelicom Huston i Johnom Cusackom. «Killer Inside Me» objavljen je 1952. godine i smatra se njegovim najboljim djelom te je 1976. godine dobio prvu filmsku verziju sa Staceyem Keachom u glavnoj ulozi.

U drugoj ekranizaciji Michaela Winterbottoma Casey Affleck glumi Loua Forda, 29-godišnjeg šerifa u malom mjestu u Teksasu. Ford izgleda kao običan i inteligentan mladić ali iza te fasade krije se psihopat koji započinje sadomazohistoičku vezu s lokalnom prostitutkom Joyce Lakeland (Jessica Alba). Lou iskorištava Joyce da bi se osvetio građevinskom magnatu kojeg krivi za smrt svog starijeg brata te uvlači magnatovog sina u vezu sa Joyce. Proračunato, Lou izmlati Joyce do smrti, ubija magnatovog sina, želeći da sve izgleda kao međusobni obračun ljubavnika. Za Loua nastaje problem u trenutku kada shvati da nije ubio Joyce već da je ona pala u komu iz koje se budi. Na brzinu počinje stvarati alibi za sebe, namještajući ubojstvo drugima, usput ubijajući nepoželjne svjedoke.

nacional.hr