FOTO  VELIKI SKANDAL U BiH Godinama na Facebook stavljali slike golih srednjoškolki, a sada su pokrenuli i internet stranicu

gole fotke, Sarajevo, maloljetnica
...kreirana početkom tjedna, zgrozila je regiju. Nakon što ju je jedan Sarajlija prijavio policiji, stranica je ugašena, a potom je otvorena i nova pod nazovom 'Sarajevo Glamour 2', no i ona je ubrzo uklonjena.

Administratori Facebook stranice su vrlo brzo nakon najnovijeg gašenja stranice najavili da će ubrzo pokrenuti portal i forum gdje će nastaviti s objavljivanjem fotografija učenica sarajevskih srednjih škola, u eksplicitnim pozama, što su i učinili.

Već danas niknuo je portal pod istim nazivom gdje se mogu vidjeti fotografije s istom tematikom, kao i navodna imena i prezimena djevojčica koje se nalaze na njima.

Ova stranica je, navodi Blic.rs bila aktivna i u lipnju ove godine, kada je počela objavljivati obnažene fotografije djevojaka, i njihova navodna imena.

Kako su tada pisali mediji iz BiH, skandalozna stranica je prvi put pokrenuta prije nešto više od tri godine, kada je i zabranjena zbog propagiranja pornografije i pedofilije.

Zbog ove je stranice, gdje su postavljane fotografije djevojčica, učenica BiH srednjih škola, u eksplicitnim pozama, često samo u donjem rublju i intimnim kontaktima s djevojčicama ili dječacima uz brojne neadekvatne komentare za njihov uzrast, 2012. godine reagirao Odjel za cyber kriminal Federalne uprave policije (FUP) nakon čega je stranica i ukonjena.

U opisu stranice piše da je pokenuta 'od strane mladih umova koji u cilju imaju otkriti sve dro*e s područja Sarajeva'.

Jutranji list