'V.d. direktora priča da spavam sa svima u firmi, a ja imam potvrdu da sam djevica!'

žene, snimanje, ginekolog, ginekolozi, pregled, Tomislavgrad, ginekolozi, ginekologija, ginekolog, Preporuka ginekologa, mobing, ginekolog, ginekologija, pregled, lječnički  pregled, ginekolog, ginekolozi
... je i potvrdu ginekologa da je djevica. Ona je v. d. direktora Doma kulture Mirka Malešića (38), prijavila za mobbing, tvrdeći da je na radnom mjestu izložena svakodnevnim poniženjima i prijetnjama otkazom 'jer ne pristaje prešućivati i prikrivati navodno nezakonite radnje koje čini rukovodstvo ustanove'. O svemu je, tvrdi, obavijestila čelnike općine Prijepolje od kojih nije dobila podršku, i inspekciju, a dokaze je dostavila i policiji, piše Blic.
- Potvrdom od ginekologa dokazala sam da su besmislene sve laži o mom navodnom nemoralu koje su širili čak i na sjednici Općinskog vijeća sve u namjeri da me slome. Pričali su i da sam u ljubavnom odnosu s bivšim direktorom i da urušavam ugled ustanove, a sve s ciljem da mojim navodnim ljubavnim vezama prikriju nečiji lopovluk - tvrdi Zumreta Stršević.

Ona kaže da je svjesna da će nakon potvrde ginekologa da je nevina biti predmet novih komentara na ulici, ali da je to neće spriječiti u namjeri da obrani svoju čast.

- Ne zanima me cijena koju ću platiti za obranu obraza. Ne želim da me uvuku u prljave igre, a ukoliko i pronađu bilo kakav dokaz za moje navodno nelegalne postupke napustit ću radno mjesto bez riječi - kaže Strševićeva, a prenosiBlic. .

Malešić: Hajka protiv mene

- Kako bih obranio svoju čast tužit ću gospođicu Zumretu Stršević, bivšeg direktora Ljubišu Savkovića i web portal uz čiju me podršku klevete i blate. Izložen sam hajci jer sam protiv bivšeg direktora podnio deset kaznenih prijava zbog više malverizacija i falsificiranja dokumenata za što je dijelom odgovorna i Zumreta Stršević kao šefica računovodstva. Dvije opomene pred otkaz, nakon kojih je i uslijedila kontraprijava za navodni mobbing, napisao sam joj kada je odbila izvršiti radni zadatak - kaže v. d. direktora Doma kulture Mirko Malešić.