Ovo su serije u kojima možete uživati ovog vikenda

preporuke serija, vikend, filmovi, misterije, uloge
journal.hr

Kada ne možemo da pronađemo dobar film, a ne veže nam se za neku seriju od osamnaest sezona, pravo rješenje je – mini serija. 
Mini serije obično imaju desetak epizoda,tako da možemo da im posvetimo jedan vikend bez ikakve griže savjesti. Najbolje mini serije su uvijek bile misterije, jer vas na kraju svake epizode uvijek ostave taman toliko u mraku da ne možete, a da ne pustite sljedeću epizodu. Donosimo vam 5 mini-serija koje će vas toliko zaintrigirati da ćete ih pogledati u jednom danu.

  1. 1. The Undoing
    Ova serija je premašila sva naša velika očekivanja, kada smo vidjeli da glavne uloge igraju Nicole Kidman i Hugh Grant. Ova misterija nas vodi na Petu aveniju, gdje ćemo imati priliku da zavirimo u (ne)sretne živote “kruga dvojke” New Yorka. Kada pronađu jednu od mama u osnovnoj školi na Manhattanu mrtvu, kreće razvoj priče koja će nas držati u neizvjesnosti do posljednje epizode.
  2.  
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

2. Behind Her Eyes
Jedna od rijetkih dobrih stvari koje nam je donijela 2020. godina je definitivno ova serija. Psihološki triler koji ima 6 epizoda prati priču samohrane majke koja nakon jedne strastvene noći sa strancem shvaća da je on njen novi šef. Ona započinje aferu s njim, ali i razvija prijateljstvo s njegovom psihički oboljelom ženom. Ovu seriju ćete pratiti širom otvorenih očiju, dok ćete potpuno neočekivani kraj ispratiti otvorenih usta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3. Bodyguard
Ova mini-serija proglašena je za najbolju britansku seriju ove decenije. Radnja se fokusira na ratnog veterana koji je postao policajac, a njegov zadatak je da štiti političarku koja se suočava sa prijetnjama za ubojstvo. Ako volite političke zavjere i krimi serije, serija “Bodyguard” je njihova najbolja kombinacija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

4.Little Fires Everywhere
Reese Witherspoon i Kerry Washington prvi put na malim ekranima možemo da vidimo u ovoj mini-seriji od 8 epizoda. U prvoj sceni vidimo kuću kako gori do temelja, zbog požara koji je nastao u spavaćoj sobi. Kada se priča vrati u prethodno ljeto, shvaćamo da je ovo priča o dvije žene, bogatoj majci četvero djece i samohranoj majci slobodnog duha, čiji će životi biti sudbinski povezani. Ovaj krimi triler je samo oklop za teme koje su ušuškane duboko ispod njega, a to je majčinstvo, ženska ambicija i seksualna politika.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

5. I Know This Much Is True
Mark Ruffalo je za ulogu u ovoj seriji osvojio prestižnu SAG nagradu. Bazirana po istoimenoj knjizi iz 1998., fokus ove serije je na jednojajčanim blizancima, od kojih jedan pati od paranoidne šizofrenije. Ova drama nam surovo ogoljava ljudsku nesreću, traumu i tragediju. Sve to pokriva veo misterije koji se nadvio još od trenutka kada su se blizanci rodili. Oba lika fantastično glumi Mark Ruffalo, a od sporednih likova do epizodnih uloga svi glumci su genijalni, i s uživanjem ćete pratiti ovu seriju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uživajte u vrhunskim serijama!