HOTEL PARK Mjesto koje čuva najljepše uspomene svih generacija Hercegovaca

HOTEL PARK Mjesto koje čuva najljepše uspomene svih generacija Hercegovaca

Hotel Park u Širokom Brijegu zasigurno je jedan od najljepših i najposebnijih hotela u Hercegovini. Ono što je sigurno jeste da hotel čuva predivnu povijest.

Prije nekih 50-tak godina rodila se ideja o gradnji modernog hotela pokraj rijeke Lištice.
Hotel je svoja vrata otvorio 1975. godine i od samog početka je mjesto s "ono malo duše". Godinama je predstavljao važno mjesto okupljanja brojnih Hercegovaca, a tako je i danas.

Promocije knjiga, snimanja TV emisija, festivali pjevača amatera, gastro skupovi, kazališne predstave i još bezbroj različitih događanja, sjedište su imali upravo u hotelu Park. Poslije rata hotel je ostao tužan i zapušten , ali danas se poput feniksa izdigao sjajniji nego ikad prije.

Hotel je ispratio generacije i generacije koje su tu provodile najljepše dane. O tome najviše svjedoči video koji donosimo u nastavku.

Sadržaj se učitava...

Ono što hotel čini posebnim svakako je profinjeno uređen interijer, ali i odlična gastronomska ponuda restorana Domano. 

Jelovnik restorana čini ponuda internacionalne, visokokvalitetne kuhinje, od pažljivo birane, svježe ribe prve kategorije i morskih specijaliteta do ponude najkvalitetnijih steakova. Profesionalno osoblje restorana će Vam dati preporuku u skladu s vašim osobnim ukusom.

Vinska karta restorana nudi rijetka vina različitih lokaliteta, vrsta grožđa kao i različitih stilova vina.

Zna se da je centar svakog grada gradska kavana. Gradska kavana Širokog Brijega se također nalazi u sklopu hotela Park. Gradska kavana Hotela Park je jedinstveno mjesto u koje rado dolaze sve generacije Širokobriježana i njihovih gostiju. Tu uživaju u vrhunskoj kavi, ali i u kolačima koje prema pričama nitko ne proba samo jednom. Slike u nastavku pokazuju zašto je to tako.

Sve u svemu, možemo samo zaključiti da je hotel Park mjesto koji nudi pravi odmor koji možete početi kavom i kolačem u kultnoj gradskoj kavani, nastaviti ručkom u restoranu Domano i završiti čašom vina na vrhu hotela. Zvuči kao dan iz snova, zar ne?!