HOTEL BROTNJO Zašto ovaj vikend ne bi za promjenu istinski uživali?

HOTEL BROTNJO Zašto ovaj vikend ne bi za promjenu istinski uživali?

Dobar dan dragi naši!

Znamo da ste dok ovo čitate umorni od napornog tjedna iza nas. Bilo je tu svega, ali dobra vijest je to da je petak!

Vikend samo što nije počeo i znamo da ga jedva čekate. Ipak, često nam svima taj dugo očekivani vikend nekako prebrzo prođe i uvijek imamo dojam kao da ga nismo iskoristili.

Neka ovaj put bude drugačije!

Kada ste posljednji put uživali u bazenu, masaži ili nekom posebnom tretmanu? Vjerujemo da je prošlo dugo, a i ako nije, to nije razlog da se ovog vikenda ne razmazite.

Zaslužili ste! U našoj kulturi je nažalost postalo normalno konstantno zaboravljati na sebe i svoje potrebe, a mi smo kroz ovaj članak čvrsto odlučili pomoći i vama i sebi da se to promijeni.

Ovaj put biramo odmor uz bazen i masažu u hotelu Brotnjo. Hotel Brotnjo smjestio se u Čitluku i ima sve potrebno za potpuno uživanje.

Mi smo već nekoliko puta bili u spa centru hotela i svaki put je to bilo predivno iskustvo kojeg se uvijek rado prisjećamo.

Zamislite osjećaj spokojnog plivanja poslije kojeg slijedi opuštajuća masaža koja je poklon za sva osjetila. Već pri samom spomenu, poželimo se teleportirati, a vi?

Poslije opuštanja možete uživati u restoranu hotela. Restoran na tako sofisticiran način spaja tradicionalne i moderne okuse.

Nadamo se da smo vas inspirirali i da ćete u ponedjeljak jutro na poslu prepričavati vikend iz snova i tako inspirirati i kolege da i oni učine nešto lijepo za sebe.

Zapamtite da briga o sebi nije luksuz, nije ni sebičnost. To je potreba našeg unutrašnjeg bića, a zadovoljavanjem iste bit ćete sretniji sa sobom, ali i u svojim odnosima.

Sve novosti o hotelu Brotnjo pratite putem njihove Facebook stranice i Instagram profila.

Uživajte, jer vi to trebate i zaslužujete. Javite nam dojmove! ;)