'Uhvatila sam ga s ljubavnicom baš kad mu je došlo da svrši...'

'Uhvatila sam ga s ljubavnicom baš kad mu je došlo da svrši...'
Ove ljude varali su na grozne načine, a oni nisu ni posumnjali na preljub. Svoja iskustva podijelili su na Redditu 

Zaboravila je punjač
Jedna od mojih kolegica uletjela je u kuću, sada već bivšeg dečka, kako bi uzela punjač prije posla. Uletjela je u sobu i našla ga u krevetu s drugom ženom. Uslikala ih je i sliku poslala njegovoj mami.

Varao ju je na vlastitom dvorištu
Vraćajući se kući na našu staru farmu mama je ugledala bivšeg očuha kako se seksa sa svojom djevojkom u dvorištu. Na njihovu 35 godišnjicu braka! Pozvala je policiju i oni su ih odveli.

Šest tjedana prije vjenčanja
Pronašao sam svoju zaručnicu s kolegom šest tjedana prije našeg vjenačanja. Dao sam otkaz jer smo radili na istom mjestu i tražio od nje da isplati preostale troškove za vjenčanje jer smo bili unutar 90 dana od svadbe, a samo moje ime je bilo na ugovorima. Preselio sam se. Uhodila me. Zatražio sam zabranu prilaska. Išao sam na savjetovanja. Bio sam u rasulu. Život je krenuo nabolje. Oženjen sam nevjerojatnom ženom. Uspješnom u mom poslu. I već godinu i pol živim bez raka. Plus nemam nju više u svom životu. Definitivno sam izbjegao metak.

Potpuno neočekivan preljub
Radio sam sa ženom koja je naletjela na svog muža i brata kako odlaze u grad skupa. Za par dana je došla na posao i rekla: Moj muž je pobjegao s mojim bratom.

Mislila sam da je dobar
Dogovorili smo se za ručak na poslu za moj rođendan. Šef me pustio par minuta ranije i tad sam ugledala kako ga dovozi neka djevojka i ljubi ga za rastanak. Ispostavilo se da ni jedna od nas nije znala za drugu i da smo obje mislile da se viđamo s dragim dečkom, a ne s "igračem". Obje smo ga ostavile i postale dobre prijateljice. Čak sam išla i na njezino vjenčanje.

Karma na djelu
Uletjela sam svom mužu i susjedi upravo u trenutku kada je trebao svršiti. Zbog šoka ga je prerano izvukao i sperma je odletjela ravno njoj u oči. Imala je crvene oči tjedan dana. To je bila karma.

Mislila sam da mu se nešto dogodilo
Otišli smo na tulum skupa, ali kad smo trebali ići kući nisam ga mogla naći. Mislila sam da je otišao kod mene doma jer živim blizu jer je puno pio. No nije bio tamo. S prijateljima sam se odvezla do njegove kuće i pronašla ga kako me vara su piđami s motivom polarnih medvjedića.

Vjenčanje je za tjedan dana
Trebali smo se vjenčati za tjedan dana. Učio sam, a ona je izašla van s kolegicama s posla. Otišao sam kod nje učiti da je dočekam kad se vrati. Oko ponoći je ušla na vrata ljubeći se s kolegom s posla. Pošto joj je najveći strah bio da će postati kao svoja mama koja je varala svakog svog dečka i četiri muža, rekao sam joj: Baš kao svoja j... majka. Prekinuo sam sve veze s njom, a s tim kolegom se viđala godinu dana. Ja sam u međuvremenu došao u formu i dosta smršavio. Pozvala me na kavu. Kad smo se našli shvatio sam da samo želi seks sa mnom. Napravio sam to par puta. Onda je njezin dečko saznao. Više joj se nisam javljao.

Zaboravio je nešto doma
Jedan od menadžera na koledžu gdje sam radila bio je najdivniji čovjek ikad. Vrlo religiozan. Bio je oženjen prije i nedavno se preoženio. Njegova nova žena odlično se slagala s bivšom i njemu je to bilo predivno zbog djece. Njih dvije su išle u istu crkvu i počele su se sve više družiti. Jedan dan se nije pojavio na poslu. Svi smo se zabrinuli jer to nije bilo nalik na njega. On je ujutro otišao u teretanu i na putu prema poslu sjetio se da je zaboravio nešto doma. Svratio je kući i pronašao bivšu i sadašnju ženu skupa u krevetu.

Negirao je da torbica pored njega postoji
Otišla sam do bivšeg i vidjela ga kako sjedi ispred garaže i pije pivo. Pored njega, na travi, stajala je velika roza torbica sa životinjskim printom. Isprva je pokušao negirati da ta torbica uopće postoji, a kad sam mu bacila tange u lice, koje sam pronašla u torbici, prihvatio je da je torbica stvaran materijalizirani objekt. Razljutila sam se, uzela torbicu i krenula u kuću. On je sjedio mašući prema meni govoreći: "čekaj, ne, nemoj", zapravo ne mareći uopće. Otvorila sam vrata kupaonice i ugledala curu na zahodskoj školjci. Slatko. Otišla sam. Poslije sam shvatila da je bio na heroinu dok sam ja držala svoj govor. Čovjek uči dok je živ.

 24sata.hr