Učite od najboljih: 6 zapovjedi pravih zavodnica

žene, priča, zavođenje, žene, muškarci, zavođenje, zavodnice, zapovijedi, muškarci, žene, papučar, znakovi, muškarac, muškarci, karakteristike, osobine, žena, papučar, pismo, pomoć, papučar, muškarci, varanje
Ako još uvijek niste naučili kako se to radi, donosimo vam šest najvažnijih zapovijedi zavođenja.
1. Budite opušteni
Što god u životu da radite, najbolji rezultati dolaze kad ste opušteni. To isto vrijedi i u zavođenju. Neke žene teško se opuštaju, ali postoje razne tehnike opuštanja koje je relativno lako naučiti. Što se bolje i opuštenije osjećate u vlastitoj koži, bolji ste u kontaktu s drugim ljudima. Vaša opuštenost zrači i ugodno je biti u vašem društvu, a to je važan dio uspješnog zavođenja.

2. Pokažite neovisnost
Ni u kojem slučaju ne smijete djelovati kao osoba koja očajnički treba pažnju muškarca. Takav osjećaj šalje signale ovisnosti, a nitko ne želi ženu koja samo čeka muškarca da joj riješi sve njezine životne probleme. Budite neovisna i snažna žena koja istodobno može biti nježna i topla.

3. Zavođenje shvatite kao igru
Budite zaigrani jer zavođenje i jest jedna vrsta igre. Smješkajte se, spontano dodirujte, šalite se... Jednostavno se nastojte dobro zabaviti bez opterećivanja rezultatima. Uživajte u igri jer će na taj način uživati i muškarac kojeg zavodite, a svatko voli taj dobar osjećaj, zar ne?

4. Naučite dijeliti komplimente
Muškarci jako vole da ih se cijeni i poštuje te da im se žena divi. To ne znači da ga morate dići na pijedestal, ali svakako mu udijelite pokoji kompliment. Slobodno mu laskajte, ali pritom budite iskreni. Laž se uvijek osjeti u zraku.

5. Neka vas lovi
Svakako mu na lijep način dajte do znanja da vas prilično zanima te da vam se sviđa, ali paralelno mu suptilno dajte do znanja da vas neće baš tako lako dobiti. Pogotovo ne u krevet. Budite prava lovina - nadohvat ruke, ali još uvijek izvan dohvata. U njemu će to probuditi iskonski poriv za lovom i najednom ćete postati vrlo zanimljivi.

6. Dopustite mu da vas nauči
Čak i ako ste uistinu vrlo snažna žena koja sve može sama i puno toga zna, dopustite mu da ipak bude alfa mužjak. Pokažite zanimanje za nešto do čega je njemu stalo i zamolite ga da vas nauči nešto o tome. Muškarci vole učiti žene novim stvarima, pa mu priuštite to zadovoljstvo.

izvor: Tportal.hr