U svakom trenutku upotrijebite pravi poljubac

spolni odnosi, poljubac, lezbijske veze, Hana Hadžiavdagić, Hana Hadžiavdagić, udaja, Hana Hadžiavdagić, Hana Tabaković, rat

Angelina Jolie i njezin brat James Haven zgrozili su javnost poljubivši se u usta na crvenom tepihu. Neprimjereno je bila najblaža riječ koja se za taj događaj koristila u medijima. Razlog tome je više nego jasan jer postoje određene društvene smjernice što se tiče poljubaca koje nekome smijemo udijeliti. Postoje više vrste poljubaca i načina na kojima poljupcem možemo pokazati nekome svoje osjećaje, a o njima se pisalo još i u Kama Sutri.

Poljubac u ruku

Ovaj poljubac pomalo 'iščezava' iz upotrebe, iako je nekad bio osnovni džentlmenski potez prilikom upoznavanja s damom. No, ako ga planirate vratiti u upotrebu, svakako se pobrinite da to radite kako treba. Nježno podignite daminu ruku, naklonite se i ovlaš je dotaknite usnama.

Poljubac u obraz

Takav ćemo poljubac najčešće pokloniti rodbini, prijateljima ili pri čestitanju. No, ako ga učinimo nešto senzualnijim, njim možemo i partneru probuditi osjetila, odnosno pokazati mu svoje emocije. Tijekom gledanja filma nježno privucite svoje usne njegovu obrazu i dotaknite ih te neko vrijeme zadržite. Nevinost tog čina mogla bi probuditi neviđenu strast.

Poljubac u vrat

Iako predivan, ovaj bi poljubac mogao biti daleko neprimjeren poljubite li tako nekoga s kime niste u vezi. No, vašeg bi partnera time mogli dovesti do ludila. Nježno ga ljubite koristeći svu mekoću svojih usana i neka vaš dah klizi po njegovu vratu. Ovaj senzualni poljubac nije rezerviran samo za spavaću sobu, a i češćim korištenjem nećete ga 'istrošiti'.

Poljubac u čelo

Postoji šala da se tako ljubi samo mrtve, no to nije istina. Poljubac u čelo majke često poklanjaju svojoj djeci, no možete ga i vi pokloniti partneru kada mu želite pokazati da ćete uvijek biti uz njega. Njime ističete svoju nježnost i razumijevanje te se ponašate zaštitnički, da ne kažemo majčinski.

'Filmski' poljubac

Ovaj poljubac rezerviran je samo za partnere, odnosno za strasne trenutke. Usne su otvorene, a u poljupcu sudjeluje i jezik. Većini je upravo ono najzanimljiviji, no ne čine ga svi kako treba. međutim, uz nekoliko savjeta i to se da popraviti. Najljepše se ljubiti zatvorenih očiju kako biste se mogli koncentrirati na usne i osjećaje koji se tada u vama bude. Naravno, treba pripaziti i na zadah koji, ma koliko tehnika bila dobra, može upropastiti svaki poljubac. pri ljubljenju budite nježni i radite sve polako, ne žurite nikuda. Još jedna zanimljivost, ljubljenje kao i druge fizičke aktivnosti troši kalorije. U trenucima uživanja u poljupcu na vašem licu je aktivno preko 30 mišića, a ujedno se oslobađaju hormoni koji potiču osjećaje emotivne vezanosti, dobrog raspoloženja i sreće.

javno.com