U blagdanima se rade djeca i dobivaju spolne bolesti

sex, sex, seks, statistika, ljubav, veza, interes, spolne bolesti, seks, zaštita, ljubomora, konobarica, peticija, veze, žene, Božić, seks, muškarci, ludosti, seks, snovi, ljubav, blagdan, žene, seks, stil, seks, seks prakticiranje, pacijentice, doktor, žene, muškarci, očekivanja, seks prakticiranje, činjenice, znanje, seks navike, trikovi, ljubav, seks prakticiranje, grupni seks, frajeri, frajer, žene, žaljenje, poklon, svađa, partneri, brojevi, ljubav
Britansko istraživanje u kojem su sudjelovali odrasli od 18 do 35 godina pokazalo je da se više od četvrtine ispitanika u vrijeme blagdana seksaju bez zaštite jer su često prepijani i zaborave staviti prezervativ.

Blagdani su doba kada ljudi piju alkohol više nego inače pokazalo je istraživanje, ali što je najvažnije od svega tada zaboravljaju na zaštitu i dovode se u situaciju da povećavaju rizik za zaraze nekom spolnom boleštinom ili da zatrudne.

48 posto ispitanika u dobi od 18 do 34 godine piju puno u vrijeme blagdana, a njih 27 posto priznalo je da uz to što su pijani zaborave koristiti zaštitu.

Rezultati ovog istraživanja bili su povod da Marie Stopes International pokrene kampanju Wrap it Up, upozoravajući time muškarce i žene da ne zaboravljaju prakticirati siguran seks i da obavezno u svoju torbu stave prezervative. Svake godine za vrijeme blagdana događa se više neplaniranih trudnoća, a tu su i spolno prenosive bolesti koje u tim blagdanskim vremenima imaju porast.

Britanski Marie Stopes International centri u ovo doba čak nude i hitne kontracepcijske pilule za sprječavanje neželjene trudnoće nakon prakticiranja seksa bez zaštite po sniženoj cijeni, prenosi medicalnewstoday.com.