'Trudna sam s bratom bivšeg dečka, ali on ima ženu i djecu'

'Trudna sam s bratom bivšeg dečka, ali on ima ženu i djecu'
Kaže da se jako vole, ali on nije slobodan. Sada traži savjet na portalu The Sun, od njihove kolumnistice Dear Deidre.

Ovo je njezina priča, a niže je savjet koji je dobila:

Imat ću dijete, ali njegov otac je brat mojeg bivšeg dečka. Ludo smo zaljubljeni, ali on ne može ostaviti ženu i svoje troje djece.

Nisam mislila da ću imati djecu pa mi je bio velik šok saznanje da sam trudna, i ne znam što napraviti.

Meni je 27 godina, a njemu 33. S bivšim dečkom sam prekinula prije dvije godine, ali već tada sam znala da zapravo želim njegovog brata. On je najzgodniji momak kojeg znam, nasmijava me i vrlo je nježan i brižan.

Još dok sam bila u vezi s bivšim, bila sam dobra sa ženom njegovog brata pa me je zvala kod njih u goste i kasnije kada smo se razišli.

Nekoliko mjeseci kasnije na zabavi razgovarala sa s njezinim suprugom. Pitao me želim li vidjeti njihovu spavaću sobu na katu koju su tek uredili i stavili u nju novi ormar.

Čudila sam se kako je sve izgleda sjajno kada sam zakoračila naprijed. Prije nego sam shvatila što se događa počeli smo se ljubiti. Rekao mi je da mu se oduvijek sviđam. Tu noć se ništa dalje nije dogodilo, ali poslao mi je SMS iduće jutro. Završili smo seksajući se u njegovom autu. Bilo je predivno, a naša afera traje od tog dana.

Sastajemo se kad god on uspije odvojiti malo vremena, a ja sam mu se prilagodila tako da sam uvijek dostupna, živim za taj trenutak kada sam s njim.

Njegov srednji sin ima sedam godina i boluje od cerebralne paralize, tako da njegov i život njegove supruge nisu nimalo lagani. On je super otac. Znam kako stvari stoje i nikada ne bi tražila od njega da ih napusti.

Nikada nismo koristili kontracepciju, mislila sam da mi ne treba jer sam godinama pokušavala dobiti bebu pa nije išlo. Samu sebe sam uvjerila da djecu ne mogu imati.

Nema sumnje da sam sad trudna, napravila sam dva testa, jer nisam mogla vjerovati da se to zaista dogodilo. Znam da je ova situacija moralno pogrešna, ali volim ga.

Slažem se da je ovo vrlo teška dilema i ja ne mogu donijeti odluku umjesto vas, ali ono što je sigurno je to da sve vodi emocionalnoj boli i povređivanju.

Jesi li mu rekla da si trudna? Jesi li stvarno dobro pogledala kako se osjećaš zbog ove trudnoće? Razumijem da se osjećaš posebno ako si mislila da ne možeš imati djece, ali stvarnost je da možeš završiti kao samohrani roditelj. Jesi li spremna za to?

Bit ćeš suočena s mnogo kritika, i od strane bivšeg dečka, i svojeg ljubavnika.

Ne mogu si pomoći, ali nekako mi je žao njegove žene. Briga za bolesnog sina mora biti vrlo zahtjevna, možda je to dijelom ono od čega tvoj ljubavnik bježi.

24sata.hr