Tri situacije u kojima će vas spasiti regenerator

Tri situacije u kojima će vas spasiti regenerator

Osjetljive tkanine ili veste

Kao što će ukrotiti i omekšati kosu, regenerator će isto napraviti s vlaknima u materijalima. Budući da delikatne tkanine najčešće peremo na ruke, dovoljno je staviti nekoliko kapi regeneratora u posljednju vodu prilikom ispiranja, a nakon što se odjeća osuši, primijetit ćete koliko je glatkija i mekša.

Statički elektricitet

Vjerojatno vas izluđuje kada se na omiljenoj suknji, tajicama ili majicama stvara statički elektricitet, a on radi probleme i na maramama, šalovima i kapama, koje nam doslovno dižu kosu na glavi. Imate li takav komad odjeće ili dodatak, riješite problem regeneratorom. Nakon što primjerice odjenete majicu namažite mrvicu regeneratora na dlanove i njima polako prijeđite površinom. Regenerator će ukloniti statički elektricitet i problem će biti riješen.

Depilacija

Kada smo u žurbi, a noge trebaju biti glatke i bez dosadnih dlačica, najčešće posežemo za britvicom jer je to ipak najbrži način depilacije, usput, dok se tuširamo. Ako vam je nestalo pjene ili kreme za brijanje, iskoristite regenerator. Tuširanje toplom vodom u trajanju od nekoliko minuta čini dlake mekšima, što olakšava britvici da odstrani dlaku tik uz kožu. Zahvaljujući njemu koža će biti glatka i manje su šanse da ćete se porezati u brzini.

Izvor: tportal.hr

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.