Tragedija u obitelji poznatog bračnog para

Tragedija u obitelji poznatog bračnog para
Njegova majka na svom Facebook profilu objavila je status u kojem je napisala:

Pred zakonom

- Optužujem!! Moga sina Vanje više nema. Napustio nas je, zauvijek. Tugo naša. Magdalena Bosnić, supruga, otišla je, sa njihovom kćerkom u Čikago prije skoro dvije godine. Nije učinila dovoljno, gotovo ništa, i pored svih intervencija, da dođe do spajanja porodice. Nanijela mu je veliku duševnu bol i psihički ga uništila. Valjda se i za to pred nekim zakonom odgovara. Poslala ga je direktno u smrt. Ostavila nas bez jedinog sina, a kćerku Annu bez oca. Pa gdje će ti duša, nesretnice. Nije mi u prirodi, ali je bol jača. Magdalena, neka ti se sve u crno zavije. Neka ti se svi putevi vežu u čvorove. Nosi moga sina, vječno, na duši. Mada to nije bilo vrijedno tvoga života, počivaj u miru, mili naš sine. Doživotno nesretni i pretužni, mama Goga i tata Janes.

Nakon ove objave uslijedili su brojni komentari prijatelja Gordane Magaš s ove društvene mreže, koji su, uglavnom, uputili riječi utjehe zbog Vanjinog preranog odlaska.

Kućni prijatelji

- Gordana nije u prilici da razgovara, užasno se osjeća. Bol je slomi, u kući vlada ogromna tuga. Poznajem ovu porodicu 40 godina, divni su to ljudi. Ne mogu vjerovati da Vanje više nema.

Ni Vanjin otac Janes Tadić nije u stanju da govori.

- Preteško im je, ne postoje riječi kojima se može njihova bol opisati. Kako se pomiriti s tim da je sin jedinac zauvijek otišao? Naravno da krive njegovu bivšu ženu, koja mu već nekoliko godina nije dozvolila da vidi svoju kćerku. Zamislite kako će biti njoj kad sazna da joj je otac mrtav. Što se tiče neke poruke i oproštajnog pisma, nisu ništa našli. Vanja je želio samo kćerku, da je vidi, zagrli...