Top 3 savjeta kako natjerati muškarca da poludi za vama

Ponekad žene mogu iskoristiti pokojeg aduta, pa muškarcu jednostavno ne dopustiti da ne misli na nju. Danas Vam donosimo top tri savjeta kako da muškarac poludi za vama:

Namamite ga pa prestanite trčati za njim

Ponekad se jednostavno previše trudimo oko nekih osoba jer smatramo da su te osobe vrijedne naše pažnje i vremena. Nažalost, da je to bespotrebno gubljenje vremena shvatimo tek prekasno kada veza izgubi svaki smisao. Muškarca je dobro najprije malo zavesti i navesti ga da misli na vas, ali nakon toga vrijeme je za povlačenje. Morate muškarcu dati do znanja da vas zanima, ali ostaviti dozu neodlučnosti kako bi se on još više zainteresirao za vas. Na taj način muškarac će izgubiti glavu za vama i neprestano će misliti na vas.

Pokažite svoje osjećaje, ali prije toga promislite

Kako biste osvojili nekog muškarca bitno je da vas on počne cijeniti i da vas poštuje. Ni u kojem slučaju nemojte šutjeti (iako je to nama ženama teško), već pokažite javno svoje osjećaje. U glavi će vam se u trenutku stupanja u ljubavnu vezu otvarati mnoga pitanja, a na vam je da situaciju razmotrite i da odlučiti koje stvari treba podijeliti s okolinom a koje zadržati za sebe. Ako želite polako graditi vezu, muškarcu dajte do uma, a on bi vas morao shvatiti. Ipak, mnogi muškarci će na to reagirati na način da takvo što prihvaćaju, ali će u sebi ipak misliti da tome ne bi trebalo biti tako. Jednostavno nemojte se smesti već ustrajte u svojim ciljevima i naumima i naći će se muškarac koji će to prihvatiti i poštovati.

Nemojte samo pričati, već naučite i slušati

Gore sam spominjala da je dobro izreći svoje osjećaje i prikazati realno stanje situacije. Ipak, nije se dobro previše ‘razgalamiti' jer na taj način muškarac polako doznaje sve vaše mane i vrline, a zasigurno mu se neka od njih neće dopasti. Bitno je ostaviti prostora i zadržati neke tajne za sebe kako bi ste u budućnosti imali o čemu diskutirati i kako bi muškarac počeo više istraživati o vama.

Bilo kako bilo, savjet je da postavite mamac, a zatim ostaviti muškarca da napravi konkretniji korak. Na taj način muškarac će razmišljati o vama i sve ćete mu više prirastati srcu. Potrudite se i pronađite pravu osobu za sebe jer ljubav je nešto zbog čega se isplati živjeti!

romansa.net