Što vam odaju poljupci?

1. Poljubac ruke

Poljubac ruke više nije čest kao nekada, svejedno za kavalire stare škole ostaje jedan od glavnih oružja zavođenja izabrane dame. Svoju izabranicu možete očarati tako, da nježno dignete njenu ruku te s usnama dotaknete vanjsku stranu njene šake, prije toga je s poštovanjem pogledajte u oči.

2. Poljubac u obraz

Poljubac u obraz je u stranim državama npr. romanskim vrlo raširen oblik pozdravljanja između prijatelja i rodbine, kod nas se koristi uglavnom za čestitanje u raznoraznim prilikama. S njim na vrlo jednostavan i jasan način iskazujete svoju naklonjenost, a koristi se među partnerima. Osjećajno ljubite partnerov vrat, usnice a zatim se neko vrijeme zadržite na obrazima, time ćete iskazati dubinu svojih osjećaja.

3. Poljubac u vrat

Strastven poljubac u vrat je odličan način, da uzbudite partnera u intimnim trenutcima. Naravno ne zaboravite da smo svi mi ljudi različiti, nekome vlažne usnice na vratu donose užitak i drhtanje koljena dok drugima sisanje vrata nije ugodno.
4. Poljubac na čelo

Poljubac na čelo je značajan jer se poljubac u čelo uglavnom daje maloj djeci, ali svejedno njime možete poljubiti voljenu osobu. Svoju izabranicu ili oizabranika možete poljubiti u čelo na primjer prije spavanja ili u nekom drugom trenutku koji će označavati veliku nježnost ili zaštitnički odnos.

5. Francuski poljubac

Francuski poljubac je rezerviran za strastne trenutke i romantične ljubavne odnose. Preporučamo vam da se ljubite zatvorenih očiju pri francuskom poljupcu kako bi svi vaši osjeti i pozornost bili usmjereni na partnera na dodir vlažnih usana i igru jezika.

izvor:www.intimatemedicine.com.hr