Srpska starleta bez dlake na jeziku: Političari najbolje plaćaju

starleta, starlete, Tijana Maksimović
Ja se tamo pojavim i budem najljepša, druge ne primjećujem, ja sam glavna. Da se ne lažemo, političari su najgalantniji i najbolje plaćaju", priča starleta koja je prije nego li je postala poznata u susjedstvu, radila u solariju.

"Što ima loše u tome što sam starleta? Zašto bih glumila neko poštenje kad svi znamo da je to super zanimanje. Moje je samo da budem lijepa i to je sve. Nešto kao slika bez tona", iskreno je rekla Tijana za srpsku Hepi TV. No Tijana ne želi biti samo lijepa, ima ona i puno veće ambicije te želi postati političarka.

"Politikom se nikad nisam bavila, osim što sam prije par godina u mom selu dežurala na izborima. Pojma nemam ispred koje stranke", priznala je gospođica Ajfon, ali to je ne spriječava da se okuša na sljedeći izborima kao kandidatkinja.

Atraktivna Tijana ima i preko 14 tisuća pratitelja na Instagramu, ne skriva svoje plastične operacije, te uživa u pažnji koju dobiva. Neki se zgražavaju, dok drugi misle kako je samo iskoristila situaciju i dobro zaradila.

Index.hr