Šokantno: Žena kupila Zarinu haljinu pa u njoj pronašla ušivenog miša

miš, haljina
Gospođica Fiesel haljinu je kupila ovog srpnja u Zarinom dućanu u Greenwichu, Connecticut, a platila ju je 40 dolara. Prvi puta haljinu je obukla nekoliko tjedana kasnije i to prije odlaska na posao. No, uskoro je osjetila "uznemirujuće probojan vonj" iz haljine:

- Usprkos tome što je ustala od stola i malo prošetala, nije mogla pobjeći od smrada - stoji u tužbi koju je gospođica Fiesel predala na sudu u New Yorku.

- Osjećala sam kako mi nešto nadražuje nogu, ali mislila sam da se radi o šavu na haljini - rekla je 24-godišnja Fiesel za New York Post.

- Tada sam napipala haljinu i kao da sam osjetila neki senzor. No, kada sam okrenula šav haljine, vidjela sam da nije u pitanju senzor nego miš! Smrznula sam se - bila sam paralizirana od straha, u potpunom šoku. Moje oči su vidjele da je miš u haljini, ali moj je mozak govorio da je to nemoguće - opisala je Njujorčanka traumatično iskustvo.

Gospođica Fiesel sada tuži Zaru za neodređeni iznos, a u tužbi stoji da je pretrpjela duševne boli i razvila veliki osip za koji kaže da je dijagnosticiran kao "bolest koju prenose glodavci".

Glasnogovornik Zare rekao je da je tvrtka "svjesna tužbe te istražuje stvar u pitanju" i ponovio da tvrtka poštuje sve zdravstvene i sigurnosne standarde. Haljina je inače sašivena u Turskoj, prenosi Jutarnji.