Slađa: Sabinu su mrtvu pijanu prodavali u diskoteci za 300 kuna i pukla se s Milom Kitićem!

...koja trenutno boravi na Farmi, od njene prijateljice Slađane Petrušić stigla je i potvrda te informacije..Istina je, pukli su se jednom kad je Mile Kitić imao nastup u Zagrebu. To je bilo jednom i nikad više, a Sabina mi je to i sama potvrdila - kazala je Slađa za portal zagrebancija.com.


Štoviše, Slađa je izlajala i kako ju je Mile Kitić molio da nikome ne priča o tome jer on ima kćer Sabininih godina, no ona je, kako kaže, odlučila da više neće držati jezik za zubima:

- Lijepo sam mu rekla da je o tome trebao razmišljati dok je... khm, da ne budem prosta...Prije! - ispričala je Slađana Petrušić koja Sabinu više i ne smatra tako dobrom prijateljicom otkako ju je ona na Farmi optužila da joj je ukrala dečka Ivana Zaka.

Slađana Petrušić

Ljuta Slađa stoga se nije zadržala samo na informacijama o Sabininoj vezi s Kitićem, već je otkrila još prljavih detalja iz života svoje nekadašnje prijateljice.


Dok su još bile prijateljice Slađa i Sabina snimile su zajedničke seksi fotke

- Prodavali su je za 300 kuna mrtvu pijanu u diskoteci kad nisu više imali para za cigare. Pokušala sam joj reći da to ne radi, jednom sam je prilikom čak i odvukla doma. Cijela je potraga za njom pokrenuta jer je jedan on naših 'estradnjaka' obećao nekome noć sa Sabinom. Ona se ni sjećala toga nije - otkrila je Slađa.