FOTO  Razjareni ovan nasrnuo na Sabinu Čedić

Sabina je davala vodu domaćim životinjama, a kao da je slutila da će je napasti ovan koji ju je iz prikrajka promatrao, te je zamolila Jelenu neka ga zabavlja dok ona odnese vodu ostalim životinjama. No, nezgoda se nije mogla izbjeći, pa se razjareni ovan odmah zaletio prema njoj.

Starleta je vrisnula i molila Jelenu da pozove nekoga, no već je bilo prekasno. Ovan ju je napao, ona se pokušala braniti, nakon čega je uslijedila tragikomična situacija, u kojoj je Sabina zapomagala: 'Ubit će me!', a Jelena vikala: 'Bježi! Upomoć!'

  • Nova TV

Sabina je ovna, koji ni nakon nekoliko pokušaja nije odustao, pokušala zaustaviti rukama, ali nije joj pošlo za rukom da ga se otarasi. Nije uspjela dozvati ni Ivu, koji se na njezine povike nije odazivao. Zabrinuta Jelena tada je povikala iz sveg glasa: 'Elio dolazi! Ubit će je ovan!', nakon čega je prvi brk Istre dotrčao i iz prve uspio potjerati ovna.

  • Nova TV'Meni je srce stalo, majke mi', tiho je rekla Sabina, koja je u šoku sjela na tlo i Elija zamolila da joj opipa srce kako bi se i sam uvjerio kako joj snažno tuče, a Elio ju je snažno privio u zagrljaj.

'Jesi vidjela kako je pobjegao kad me vidio?! Samo trebaš čvrsto ići na njega i gotovo!', pohvalio se Elio.

net.hr