Silvio Berlusconi je imao više od 30 prostitutki

Silvio Berlusconi je imao više od 30 prostitutki
Više od 30 žena, među kojima je bilo mnogo prostitutki, pozivane su na zabave premijera Silvija Berlusconija u njegovu vilu u Rimu, rekli su talijanski istražitelji u četvrtak. Iznijeli su rezultate dvogodišnje istrage o premijerovu navodnom haremu mladih manekenki, glumica i starleta tijekom 2009. i 2008. godine. Kažu da je među njih 30 bilo djevojaka iz Južne Amerike i istočne Europe i da su mnoge spavale s premijerom za novac ili u zamjenu za poklone.

 

Poznata talijanska glumica Manuela Arcuri navodno je odbila spavati sa premijerom u zamjenu za vođenje festivala San Remo. Identiteti nekih žena već su objavljeni u medijima, no ovo je prvi put da su istražitelji iznijeli punu listu koju su sastavili nakon prisluškivanja 100.000 telefonskih poziva protagonista. Osmero ljudi sumnjiče za svodništvo, među njima biznismena Gianpaolo Tarantinija i manekenku Sabinu Began, Njemicu poznatu kao 'matica' u krugu Berlusconijevih obožavateljica.

Berlusconi je priznao da je organizirao zabave u vilama u Rimu, Milanu i na Sardiniji, no tvrdi da nije znao da su neke od žena prostitutke, piše Telegraph.