Severina: 'Više ne tražim svog čovika!'

Kako održava svoj život, liniju i majčinstvo pod kontrolom otkrila je u intrevjuu riječki Novi list.

I s napunjenih 40 godina Severina je simbol ljepote i sekispila. Mnoge se žene pitaju kako joj uspjeva održati takvu liniju.

'Pa vodim računa i o jelu i piću, vježbam, ali imam i drukčiji način života od mnogih drugih žena. Puno putujem, držim dvosatne koncerte, već dugi niz godina živim u jednom ludom tempu svakodnevno živim sto na sat. Žene koje imaju miran život i trudnoću i nakon toga opet miran život drukčije se nose s linijom. Ja sam i prije i poslije poroda puno putovala držala koncerte i stalno vježbala makar svaki drugi dan i veoma brzo nakon poroda sam se vratila svom poslu. Nisam pazila na ishranu i vježbala samo da budem lijepa i da se sama sebi sviđam nego zato jer meni treba fizičke kondicije za posao koji radim, kao za recimo ovu turneju koja je predamnom', ispričala je Seve u intrevjuu za Novi list.

Unatoč čuvanju trudnoće i porodu na carski rez, Severina se vrlo brzo vratila na scenu.

'Uskladila sam to s velikim planiranjem i logistikom. Prvih šest mjeseci nakon rođenja Aleksandra nisam se usuđivala ništa raditi. Bila sam jako ranjiva i činilo mi se da u tom razdoblju nisam za pozornicu nego da mi je mjesto samo pored Aleksandra. Malo po malo sam počela više raditi. Prošlo ljeti sam održala samo pet koncerata tek da vidim da li sam se u stanju već tada vratiti na scenu', kaže lijepa pjevačica te nadodaje kako su 'trudnoća i rađanje puno toga promijenili u njoj'.

Tako osim što se se njezini kriteriji u životu, nakon rođenja sina Aleksadra apslutno promjenili, Seve priznaje i kako više nije u potrazi za 'svojim čovikom'.

Znači li to da je njezina pomirba s Milanom zaista istinita, Sevka nije htjela odgovoriti. 'Ako vam išta kažem onda će to biti u naslovu i na naslovnici. Ako baš inzistirate i obećate da toga neće biti u naslovu onda ću vam reći da sam jako sretna zbog cijele situacije koja se dogodila. Samo toliko, pa neka to svatko protumači kako mu se sviđa!', zaključila je pjevačica kroz smijeh.