Severina u Splitu snimila spot za pjesmu "Nevira"

Severina, Severina

Naime, svaki set snimljen je i u video tehnici, u početku bez namjere da se uopće snima glazbeni spot, no naknadno je snimljeni materijal montiran uz aktualni Severinin singl, pjesmu 'Nevira' koju je predstavila na Splitskom festivalu i koja polako i sigurno postaje hit na tragu Severininih najvećih uspješnica.

U spotu, u kojem nas ponovo ostavlja bez daha, Seve pjevuši i recitira svoju novu pjesmu u potpuno opuštenoj atmosferi foto sessiona.

Iako je prva namjena snimljenog video  materijala bila čisto dokumentarna, kod pregledavanja istog zaključili smo kako bi jednostavno bilo nepravedno prema brojnim Severininim fanovima, ne montirati ga u svojevrsni glazbeni spot, jer obiluje sjajnim momentima, promjenama raspoloženja , emocijama i atmosferom. Ujedno, mediteranska atmosfera spota, idealna je završnica jednog prekrasnog ljeta…. Rad sa Severinom uvijek je novi izazov i prekrasno iskustvo - kazao je kaže Viktor Drago, fotograf i redatelj spota, piše slobodna dalmacija.

Za Sevin make up tijekom ovog snimanja se pobrinuo Saša Joković, za frizuru je bio zadužen Mile Santini, dok je njen styling osmislio Petar Trbović.

Severinin novi spot premijerno će biti prikazan  u srijedu 25. 08., u 12h na web stranici Severininog fan kluba i Dallasovom Youtube kanalu.