Severina: Mom djetetu trebam onakva kakva ja jesam, a to je dobra, zdrava i prisebna majka

severina

Severina Kojić u intervju koji je dala za Jutarnji list ne skriva koliko je zatečena presudom koju je donio Općinski građanski sud u Zagrebu, prema kojoj, između ostalog sina sada ima pravo viđati svaki drugi vikend te utorkom i četvrtkom od 15 do 20 sati, a ostalo vrijeme će njezin sin biti s oce Milanom Popovićem.

Pjevačica u intervju kaže kako sutkinja nije prihvatila nijedan dokazni prijedlog koji su predlagali njezini odvjetnici, pa tako ni kada je posebna skrbnica priznala u iskazu da njezinog sina nije vidjela dvije godine, ali je na kraju uvažila preporuku te iste skrbnice.

- Sve sam očekivala, ali samo ne ovo. Istina, bojala sam se, pogotovo nakon tog zadnjeg ročišta, i to iščekivanje odluke je bilo najgore. Ali, sada me više ničeg nije strah. U životu sam doživjela dosta stvari zbog kojih sam se najčešće sramila zbog drugih, rijetko zbog sebe. Ali, to je život i ovo je također jedno veliko iskušenje koje ću svakako izdržati jer mom djetetu trebam onakva kakva ja jesam, a to je dobra, zdrava i prisebna majka, bez obzira na to što piše u toj presudi. To su samo neka slova i kao što je ono Tito rekao: ‘Ne priznajem njihov sud, ali ću ga poštovati. Nema mi druge. Ničega se više ne bojim - kaže Severina u intervju za Jutarnji.

Kaže kako je sutkinja raspravu preotvorila zbog incidenta koji se dogodio u školi koju je Severinin sin pohađao i u koju ga pjevačica više nije vodila jer ga nije htjela vratiti u školu u kojoj su ga,kaže, vukli za ruke i zbog čega je nekoliko liječnika napisalo da ne treba ići u tu školu. Ne vidi ništa sporno u objavljivanju fotografija svog sina na društvenim mrežama, jer je na njega ponosna. Ističe da otac njezinog djeteta nije poštivao odluku suda kada mu je bilo određeno da sina može viđati svaki drugi vikend, a tada je dječak imao tri godine. Tada su joj u Centru za socijalnu skrb na Črnomercu savjetovali da pokrene postupak za oduzimanje skrbništva, ali smatrala je kako to ne smije napraviti svom sinu.

- Kad je nakon pet mjeseci prvi put došao, Aleksandar nije htio ići, a ja sam ga sat i pol pripremala za taj susret. Kupila sam mu igračku i to je sve dobro prošlo. Prije toga ga pet mjeseci nije bilo. Sjedio bi u Esplanadi, a Aleksandar je imao pripremljen kovčežić i kad mu otac nije došao, ja sam mu govorila da se pokvario auto, avion. - prisjetila se.

Misli kako ima argumente kojima da ovakva odluka suda ne opstane i ponavlja kako ovu odluku ne priznaje, ali je poštuje zbog dobrobiti djeteta.