Severina: Auto mi služi kao garderoba, grudnjaci mi vise s retrovizora!

Budući da i sama koristi to sponzorsko vozilo, Seve je najbolje opisala sve njegove čari te je otkrila kako automobil njoj ponekad posluži i za pomalo neuobičajene radnje. Pjevačica je često na putu pa nakon gaža svoj auto zna koristiti i umjesto garderobe, piše index.hr

"Znate kako je to, oznojim se na koncertima pa se u autu presvlačim, možete vidjeti kako mi grudnjaci vise s retrovizora", našalila se tijekom promocije. U Gradskoj kavani Seve je u stilu prave dive sišla niz impozantne stube pjevajući te s nekoliko svojih pjesama zabavila društvo koje je došlo napasti oči na novom modelu Volkswagenovog "nježnog grubijana". Osim na automobilu, oči su se pasle i na mladim plesačicama koje su se uvijale oko štangi dok su u drugom plesu prerušene u marionete zavezale domaćina prezentacije Tarika Filipovića.

Severina još malo Vučković"

Tarik je te večeri vodio program te je u nekoliko navrata spomenuo Severini kako ne misli valjda još dugo biti Vučković. Prije njenog pojavljivanja čak ju je i najavio kao "Severinu još malo Vučković" no ipak nije otkrio jesu li mu poznati neki skriveni detalji o ljubavnom životu pjevačice ili planira li Severina možda svadbu sa Slavkom, koji je i sinoć bio s njom u Gradskoj kavani.

Popularni glumac i voditelj otkrio je kako sam ne voli brzu vožnju pa zato nema problema s prometnom policijom. "Nisam pokupio puno kazni, nisam previše, samo nešto sitno, kada ne mogu produžiti parking ili u sličnim situacijama. A brzu vožnju ne volim, nisam nikada to volio. Ne osjećam se sigurno pri prevelikim brzinama, do 160 na autoputu još nekako mogu progutati", kaže Tarik. A da hrvatska nogometna reprezentacija nastupa u Južnoafričkoj republici, sigurno bi najvećom brzinom pojurio onamo navijati za njih.

"Naravno da pratim svjetsko prvenstvo. Trenutačno su mi najdraži Nizozemci ali vidjet ćemo još kako će se stvari rasplitati. Za sada su utakmice jako loše, ali još je sve na početku, valjda se svi čuvaju. Vidjet ćemo hoće li poslije biti neka eksplozija no za sada je stvarno jako loše. Da naša reprezentacija igra, 99 posto je sigurno da bih išao u Afriku navijati za njih", rekao je Tarik.

Na sinoćnjoj promociji okupljene su zabavljali i svirači afričkih bubnjeva, plesačice i čovjek koji izvodi akrobacije u velikom kolutu, dok su za glazbu bili zaduženi Lana Klingor i bend Hot Stuff. Novo vozilo došli su pregledati mnogi poznati među kojima su bili Ivica Kirin, Tomo Zubak, Trpimir Vicković-Vicko, Tomislav Jelić iz Colonije i drugi. 

Tekst: A.A.
Foto: Borna Čavrag/Index.hr