Seve odlazi u Rijeku, ništa od pomirenja s Milanom

Kako piše Novi list, Severina se krajem siječnja seli u Rijeku u kojoj će mjesec i pol dana s plesačicom Ivonom Brnelić uvježbavati koreografiju za svoju nadolazeću turneju. S njom će putovati i maleni Aleksandar.

Istovremeno, srpski Blic javlja da, barem zasad, nema naznaka da bi se Milan i Severina mogli pomiriti.
Šuškanja o pomirenju stigla su nakon vijesti da je Milan čuvao sina dok je pjevačica nastupala na dočeku Nove godine u Beogradu. Ipak, Severinini bliski prijatelji za Blic su otkrili da je bivši par izgladio odnose, no još uvijek nema ništa od pomirenja.
'Severina se poslije patnje zbog loših odnosa s Milanom i odluke da ga s djetetom zauvijek napusti, uspjela sabrati i koncentrirati na posao. Vratila je mir i samopouzdanje', otkrio je Severinin prijatelj.

Dodao je da su se tijekom vremena smirile strasti i emocije koje je gajila prema Milanu.

'Sada su te emocije sasvim drugačije i dobile su drugi oblik. U njemu ona danas isključivo vidi oca svog djeteta i želi da uz nju i on bude prisutan u njegovu odrastanju i životu', objasnio je prijatelj pjevačice nakon nedavna Milanova priznanja da i dalje voli Severinu, što je pjevačica komentirala rekavši da je lijepo što se čovjek trudi.