Seve mamila poglede u prugastom badiću

Seve mamila poglede u prugastom badiću

Lijepa pjevačica pokazala je zavidnu liniju u ultramodernom crno-bijelom badiću na prugice. Dobro raspoloženoj Seve društvo je na plaži pravio njezin zaručnik Slavko, a vidjelo se da oboma itekako godi odmor na idiličnom uvali.

Inače, srpski mediji raspisali su se da je skandalozno to što bi naša popularna pjevačica za koncert u malom i siromašnom srpskom mjestu Blace trebala navodno dobiti između 15.000 i 20.000 eura, prenosi 24 sata.

U Blacu živi svega 5.500 ljudi kojima je prosječna plaća oko 1.200 kuna. Mještanima su njihovi tradicionalni Dani šljiva središnji događaj u godini i odlučili su ga uveličati koncertom hrvatske pjevačice. Baš zbog toga srpski mediji pobunili su se jer misle da je svota od 15.000 do 20.000 eura, koliko bi Severina (38) navodno trebala dobiti za nastup 28. kolovoza, prevelika.

Načelnik općine Blace, Nebojša Milosavljević, objasnio je za srpski Press da će cijelu proslavu novčano pomoći sponzori i pokrovitelji, a jednim dijelom i država. Misli da je angažman Severine isplativ jer će zbog nje investitori 'pohrliti' u Blace. Procjenjuje se da će tijekom tri dana održavanja Dana šljiva mjesto posjetiti oko 40.000 ljudi, a da će na Severininom koncertu biti oko 15.000 obožavatelja.