Seksao se s pacijenticama, pio na poslu i ostavljao žene same na porodu

sex, sex, seks, statistika, ljubav, veza, interes, spolne bolesti, seks, zaštita, ljubomora, konobarica, peticija, veze, žene, Božić, seks, muškarci, ludosti, seks, snovi, ljubav, blagdan, žene, seks, stil, seks, seks prakticiranje, pacijentice, doktor, žene, muškarci, očekivanja, seks prakticiranje, činjenice, znanje, seks navike, trikovi, ljubav, seks prakticiranje, grupni seks, frajeri, frajer, žene, žaljenje, poklon, svađa, partneri, brojevi, ljubav
Ginekolog Driskill navodno je u svojoj ordinaciji držao alkohol, konstantno je pio, nemarno je prepisivao lijekove, seksao se s pacijenticama i ostavljao žene same tijekom poroda. Driskill, koji je inače predsjednik Medicinskog društva Novog Meksika, trenutno je zbog ovih optužbi pod istragom i mogao bi izgubiti odobrenje za samostalan rad.

42-godišnji ginekolog navodno je bio poznat po tome što je uredno pio na poslu, a napuštao bi rađaonu dok su mu pacijentice rađale, što je čak napravio i tijekom jednog hitnog slučaja kad je trudnica trebala carski rez. U jednom slučaju nije bio u rađaoni, zato što se u tom trenutku seksao s drugom pacijenticom.

U istrazi je navedeno da je Driskill održavao seksualne veze s nekolicinom svojih pacijentica i zaposlenica. Zahvaljujući svemu navedenom, trenutačno je suspendiran, a premda ima pravo na saslušanje, on ga još nije zatražio.

Driskill još uopće nije komentirao cijeli slučaj u javnosti, premda su ga mnogi već prozvali najgorim liječnikom u povijesti.

 

magazin.hr