Seks u vodi - gnjavaža ili užitak?

Priznajte, i vi ste barem jednom razmišljali o seksu u vodi, a možda ste se već i počastili tom privlačnom ljetnom aktivnošću. Mnogi ljudi maštaju o seksu u vodi jer djeluje romantično, nestašno i pomalo zabranjeno, a ono što je zabranjeno, uvijek je slađe. No je li seks u vodi zaista tako senzacionalno iskustvo? Sudeći prema sljedećim napomenama, stvari i nisu baš takve kakvima se na prvi pogled čine. Dakle, prije negoli se upustite u tu omiljenu ljetnu aktivnost, upoznajte se s nekim važnim činjenicama.

Seksi, ali nesigurno

Siguran seks - u vodi ili na kopnu - apsolutni je imperativ. Problem je što u vodi ne može nikada biti toliko siguran. Na kondome možete zaboraviti jer oni u vodi ne mogu obaviti svoju svrhu - njihov sastav ne slaže se s vodom, a ne mogu se ni zadržati na spolovilu. Dakle, prilično je teško prakticirati siguran seks u vodi pa ako ga već želite, onda to radite s partnerom u kojega imate povjerenja.

Mokro, ali nedovoljno

A kakav će seks u vodi biti nego mokar?! Nažalost, nije mokar baš tamo gdje treba biti. Voda, naime, ispire prirodne lubrikante koje proizvode ljudski spolni organi i seks je tada sve samo ne ugodan. Što učiniti? Nabavite vodootporne lubrikante, to bi trebalo spasiti stvar.

Seks u bazenu

Ako imate svoj privatni bazen, onda se slobodno upustite u seksu u vodi. Međutim, seks u javnom bazenu ne dolazi u obzir. Ako si želite dobro zdravlje i dug život, onda si to nećete priuštiti. Zašto? Voda u javnom bazenu obiluje raznim vrstama bakterija koje mogu ozbiljno narušiti zdravlje žene, ali i muškarca. Alternativna opcija je oralni seks, ali ni on nije baš zdravstveno siguran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Seks u moru

Seks u moru za mnoge je jedna od najpoželjnijih romantičnih fantazija koja ima realnu mogućnost ispunjenja. Za razliku od seksa u bazenu, seks u moru (ili rijeci ili jezeru) nešto je sigurniji, odnosno ne obiluje nezdravim kemikalijama i bakterijama. No slana morska voda nije baš najbolji prijatelj ženske vagine. Sol, naime, može poremetiti ravnotežu i izazvati neugodne infekcije. Ako si baš želite ispuniti tu fantaziju, možda da se odlučite za ručno ili oralno zadovoljavanje. Ili jednostavno možete to obaviti na plaži, tik uz more...

Tportal