MOSTARSKA SPISATELJICA Od petka na našem portalu čitajte kolumne Jelene Rozić

sanjarim, kolumna, Jelena Rozić, ogledalo duše, jesi tu, rubrika

Sanjariti znači prepustiti se sanjarskom raspoloženju, zanositi se snovima. Sanjari sanjare o lijepom i velikom, na nekoliko trenutaka vjeruju da mogu sve što zamisle, a veliki Oscar Wild napisao je da “sanjari osjete zoru prije ostalih”. Zanositi se snovima, osjetiti zoru prije ostalih, ne zvuči li to bajkovito?

Možete li se sjetiti kad ste zadnji put ostavili sve ekrane, sjeli u svoj omiljeni kutak ili pod neku gustu krošnju i jednostavno se prepustili snovima na javi, otvorenih se očiju zasanjali u trenutke koji vam donose lijepe uspomene i od kojih zaigra nešto u želucu?

Ako se možete sjetiti, onda znate koliko od takvog osjećaja titra utroba i znate da bajkovito ne mora nužno značiti i nestvarno. A ako se ne možete sjetiti, obećavamo da ćemo za vas učiniti prvi korak i nagovoriti vas da okusite kako je lijepo ponekad vidjeti lijepo.

To obećanje počinjemo ispunjavati od idućeg petka kada na našem portalu uvodimo novu rubriku za čiji smo naziv posudili glagol iz prvog retka ovog članka. Rubrika “Sanjarim” izlazit će iz pera mostarske spisateljice i kolumnistice Jelene Rozić, autorice naslova “Jesi tu” i “Ogledalo duše”, uspješne kolumne “Ispred Ogledala” te mini kolumni “Izdobrit će” i “Pokupi mrvice”. Na našem portalu svakog petka čekat će vas njezin novi tekst koji će vas pozitivom uvesti u vikend.

Jelenin rad možete pratiti na njezinoj Facebook stranici Ogledalo duše te na njezinom Instagram profilu dzej_bo. A od petka i na našem portalu.

Sanjarimo zajedno!