JAPODSKI OTOCI Jeste li već posjetili jedno od najljepših mjesta u BiH?

JAPODSKI OTOCI Jeste li već posjetili jedno od najljepših mjesta u BiH?
www.una-aqua.com

Kao stanovnici BiH okruženi smo nestvarnim prirodnim ljepotama koje strpljivo čekaju da ih otkrijemo. Kroz rubriku “PUTUJEM” predstavljamo vam mnoge od njih i tako vas, nadamo se, inspiriramo da ih posjetite.

Ono što vam možemo obećati jeste da ćete se na kraju članka zapitati kako je moguće da već do sada niste bili tamo. 
Japodski otoci su smješteni na rijeci Uni i nalaze se blizini Bihaća. Sastavljeni su od pet riječnih otočića koji su povezani  drvenim mostovima. Smatra se kako će tek postati prava turistička atrakcija. Kada ih pogledate iz zraka, imaju oblik srca. Turistički centar Japodski otoci sastoji se od restorana, beach bara i velikog prostora za kampiranje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od najvećih izazova vezanih za putovanje ili vikend getaway jeste osmisliti kako provesti vrijeme na najbolji način. U nastavku pročitajte kako bismo mi organizirali i proveli vikend na Japodskim otocima.

SMJEŠTAJ

Prvi korak u organizaciji vikenda, svakako je odabir smještaja. 
Na Japodskim otocima imate nekoliko mogućnosti: drvene bungalove, kućice na drvetu ili vlastiti šator. Kako biste u potpunosti doživjeli bajkovitu prirodu, predlažemo smještaj u kućici na drvetu. Boravak u kućici na drvetu posebno će oduševiti obitelji s djecom.

Zamislite šalicu prve jutarnje kave uz prizor poput ovog.

Slike u ovom slučaju zaista govore tisuću riječi te nećemo dodatno objašnjavati. Smještaj možete rezervirati ovdje.

AKTIVNOSTI

Poslije doručka u kućici iz snova mi bismo se odlučili za vožnju biciklom. Vjerujemo kako je to savršen način za istraživanje ovog jedinstvenog mjesta. Sve rute uključuju vodiča, zaštitnu kacigu, lunch paket, te vodu potrebnu za izlet. Poslije vožnje mi bismo uživali u ručku, a zatim u popodnevnom odmoru u našoj kućici na drvetu.
Večer bismo proveli uz film na otvorenom u čarobnom ambijentu Japodskih otoka.

Sljedeći dan proveli bismo na raftingu koji predstavlja savršen spoj prirode i adrenalina. To je savršena opcija za sve željne zabave, druženja i naravno kupanja.

Postoji više opcija za rafting, od onih adrenalinskih do onih mirnijih koji su više prilagođeni obiteljima s malom djecom

Ovako bismo mi proveli jedan vikend iz snova na Japodskim otocima. Nadamo se da smo inspirirali i vas.
Više informacija o svemu navedenom možete vidjeti ovdje. Sve možete rezervirati klikom ili pozivom tako da razloga za izgovore nema. Uživajte s nama u otkrivanju BiH.