Prsa o prsa: Dvoboj ljepotica pored ringa

Dvoboj za svjetski naslov u super srednjoj kategoriji po WBC verziji između Engleza Carl Froch i Danca Mikkela Kesslera britanski su tabloidi najavili i kao obračun žena koje stoje iza ovih boksača. Obje su izuzetno poznate u svojim zemljama, obje su vrlo atraktivne i čak češće u prvom planu od svojih muškaraca.

  • FOTO: Maxim
  • Rachael Cordingley

U kutu aktualnog svjetskog prvaka u ovoj kategoriji Carla Kobre Frocha, boksača iz Nottinghama, sjedit će njegova prekrasna djevojka Rachael Cordingley. Ovaj je par često u britanskim medijima, pa su zbog toga razadili naziv "Posh & Becks svjetskog boksa".

  • Linse Kessler iz faze kada je imala najveće grudi u Skandinaviji

Na suprotnoj strani će u kutu izazivača i bivšeg prvaka u super srednjoj kategoriji po WBC verziji Mikkela Vikinga Kesslera stajati njegova sestra Linse. Bivša striptizeta, koja je danas vlasnica svog kluba, bila je poznata po najvećim grudima u Skandinaviji sve dok ih operacijom nije smanjila.

  • FOTO: www.zootoday.com

Njih će dvije napeto promatrati obračun njima najdražih muškaraca. Kessler vjeruje da će pred svojim navijačima u rodnom Herningu srušiti Frocha i ponovno vratiti pojas prvaka u svoje vlasništvo, dok je dosad neporaženi Englez uvjeren da je "brži, jači, bolji" i da će opet obraniti svjetsku titulu.

Najsretnija će kada završi borba ipak biti prelijepa Rachael, kojoj jedva čeka da njezin dečko nokautira Danca kako bi bila ukinuta zabrana seksa.

  • FOTO: www.zootoday.com

"Carla nema previše kod kuće kada se priprema za meč. Svi već znaju da smo zbog prošle borbe čak 10 tjedana apstinirali od seksa, a to nije dobro za mene. Seksualni život moramo planirati oko Carlovog rasporeda, no dosad sam se već naviknula na to", rekla je lijepa Rachael, model koji se često pojavljuje na naslovnicama britanskih magazina.


Net.hr