FOTO/VIDEO  Prosidba na punom Poljudu: Kate udaj se za me. Tvoj Ante.

prosidba, Poljud
Katarina je pristala i tako će derbi 21.10.2017. zauvijek ostati u sjećanju dvoje Zadrana, Ante Marića i Katarine Uremović.

"Moj Ante mi je već punih godinu dana obećavao kako će me zaprositi. Govorio je kako to neće učiniti bilo gdje, već isključivo na prepunom stadionu na Poljudu. Dugo smo u vezi, znala sam kako će doista doći i taj dan da me Ante zaprosi, ali moram priznati kako mu nisam vjerovala da će to učiniti pred 25 tisuća gledatelja na Poljudu. Govorila sam mu kako nema šanse da to učini pred toliko ljudi."

"Ante je veliki navijač Hajduka, ne propušta utakmice na Poljudu za razliku od mene koja sam ih otišla pogledati samo nekoliko. Ne bih mu vjerojatno pravila društvo ni prošle subote, ali su me nagovorili. Išlo je cijelo naše društvo, dvije, tri obitelji s djecom u nekoliko automobila pa sam pristala."

"Gledali smo utakmicu kada sam u jednom trenutku na velikom semaforu ugledala kako piše "Kate udaj se za me. Tvoj Ante." Nisam odmah razumjela da se to odnosi na nas dvoje. No onda sam vidjela kako Ante kleči pored mene u našem 37. redu tribina i prosi me. A cijela istočna tribina nam plješće. Dakako, pristala sam se udati za njega. Bila sam strašno iznenađena. Oborio me s nogu. Ponosna sam na njega."

Hajdučke vijesti