Probudite uspavanu tigricu

seks-vježbe, tigrica, strasti, intenzivniji orgazam
Dobar seks počinje s vama - vježbajte i postanite najseksepilniji komad koji će se 2014. kretati planetom Zemljom.
Redovite seks-vježbe

Opskrbite se s nekoliko čarobnih seksualnih igračaka koje će ojačati vaše vaginalne mišiće i osigurati vam intenzivniji orgazam. Već smo vas upoznali s ljubavnim kuglicama koje danas, zamislite, možete kupiti i u drogerijama.

Isključena, a uključena

Nova godina, nova pravila: ako je seks u pitanju, dobro bi bilo da ne pati zbog najnovijih događaja i postova na Facebooku i Twitteru. Isključite mobitel, ugasite komp, preskočite najnoviju epizodu najdraže serije i posvetite se samo seksu, on je zdraviji i korisniji od gledanja fotki pijanih frendova ili njihovih pasa i mačaka.

Seksualizirajte se!

Prepustite se spa tretmanima i kurama koje će od vas napraviti seks-bombu pred kojom bi se Scarlett Johansson sakrila u ormar. Svježa brazilska depilacija odličan je trik za početak - odmah poslije nje, većina se žena osjeća sprem­nije za mnoge stvari koje inače ne bi rado učinile.

Duhovitost u čipki

Nema dečka koji neće primijetiti da imate novo donje rublje, pogotovo ako je seksepilnije od uobičajenog. Gotovo zaboravljene podvezice, samostojeće čarape s čipkastim završetkom ili minijaturni grudnjak - sve je dopušteno. Pa čak i da među njegovim gaćama ostavite svoje tange.

cosmopolitan.hr