Pohotna profesorica: Seksala se s učenicima u učionici pa se kasnije ispričavala njihovim curama

profesorica, seks navike
u američkoj saveznoj državi Washington, osuđena je na šest mjeseci zatvora jer je stupila u seksualni kontakt s dvojicom svojih učenika.
Priznala je krivnju prema optužnici koja ju je u dvije točke teretila za silovanje maloljetnika, a u još jednoj za nemoralnu komunikaciju s maloljetnikom.

Uhićena je još u veljači kada je priznala da se seksala s jednim 15-godišnjim i jednim 16-godišnjim učenikom. Kazala je da se u odnose s dječacima upuštala u zaključanoj školskoj učionici, a često ih je opsjedala šaljući im svoje obnažene fotografije putem mobitela. U SMS porukama im je pisala da su jako zgodni, a njih su dvojica uzvraćala istom mjerom. Čak se za njih i snimala web kamerom i izravno putem interneta prenosila svoje zavodničke seanse.
Policiji ju je prijavila djevojka jednog od učenika, nakon što joj se Meredith ispričala što joj je, u navodnom napadu pijanstva, spavala s dečkom.

Nedugo nakon uhićenja, sama je dala otkaz u školi te se odrekla dozvole na temelju koje je smjela predavati.

Kako su izvijestili lokalni mediji, Meredith se na izricanju presude u petak potpuno slomila te se rasplakala i tražila oprost. Sudac Frank Cuthbertson misli da je njezino kajanje iskreno, zbog čega joj je umjesto pet maksimalnih godina dosudio tek šest mjeseci iza rešetaka i pohađanje posebnog programa za seksualne prijestupnike.

'Riječima ne mogu opisati koliko mi je žao. Kada bih barem mogla poništiti sve što se dogodilo učenicima koje sam iznevjerila. Isprika to ne može učiniti, ali nadam se da će moći krenuti dalje uz što manje smetnji zbog svega ovoga', rekla je uplakana profesorica pravdajući dijelom svoje ponašanje činjenicom da je u mladosti bila zlostavljana.

'Jako mi je teško donijeti ovakvu presudu jer sve govori da se tako ne ponašate i inače, ali opet... Morate shvatiti kakav je snažan utjecaj ovo imalo, ne samo na žrtve, nego i na njihove obitelji', rekao je sudac, dok su članovi obitelji uzrujano i uz glasne psovke promatrali kako izriče, po njima, preblagu kaznu.

Iz škole su kratko priopćili da su zadovoljni što je Meredith, koju su prije skandala svi naprosto obožavali, priznala svoja nedjela.

portaloko.hr