FOTO  POGLEDAJTE ZAŠTO SU OVU ODLIČNU UČENICU POTJERALI S NASTAVE 'Naučila sam nešto vrlo važno o sebi - ja sam drolja

učenica, suknja, škola
Srednjoškolka iz Južne Karoline na Instagramu se obračunala s upravom svoje škole iz koje su je poslali kući zbog prekratke suknje.

Carey Burgess potjerana je zbog smeđe suknje iznad koljena jer je prekršila strogo pravilo škole po kojem se ne smije vidjeti više od sedam centimetara bedra. Iako je predsjednica učeničkog vijeća škole i odlična učenica prema njoj nisu imali milosti.

Na Instagramu je posprdno napisala 'Danas sam naučila nešto vrlo važno o sebi - ja sam drolja'.

"Dok sam hodala školskim hodnikom, čula sam glas iza sebe. 'Suknja ti je prekratka. Bit ćeš suspendirana i napustit ćeš školu'. Hvala vam gospođo Woods. Hvala vam što me učite da izgledati lijepo u školi nije prihvatljivo. Hvala vam što ste mi ukazali na to da ja možda mislim da sam se spremila za sat profesorice Cadet, ali zapravo sam se spremila za izlazak u noćni klub ili javnu kuću. Hvala vam što ste me rasplakali pred prijateljima i školskim kolegama jer me niste željeli odvesti u stranu i objasniti mi u čemu je problem. No s druge strane, ni ja se nisam udostojila odjenuti pristojno danas. Možda sam u krivu, možda naše društvo nije toliko napredno da podnese sedam centimetara mog bedra", zaključila je Amerikanka.