FOTO  Pobuna: Zbog ove seksi učiteljicu roditelji ispisuju djecu iz škole

Roditelji učenika u jednom talijanskom gradiću nadomak Bologne u zadnje vrijeme masovno ispisuju djecu iz škole. Razlog tomu je njihova učiteljica, 38-godišnja Michaela Roth, koja je uzbunila duhove male sredine svojim nesputanim ponašanjem.

Učiteljica se, naime, slikala za kalendar u prozirnom donjem rublju i izazovnim pozama.

Michaela je u Italiju stigla iz SAD prije desetak godina. U međuvremenu je, uz posao učiteljice, više puta sudjelovala na natjecanjima poput izbora za "Miss mamma italiana" ili "Miss zlatne pozadine", a pozirala je i za kalendar jašući motocikl Harley Davidson.

Sama kaže da je odluke nekih roditelja (više majki nego očeva!) ne iznenađuju, te da ju bavljenje manekenstvom u slobodno vrijeme ne ometa u učiteljskom poslu.

Ne vidi problem u svom hobiju

- Biti model za mene je drugi posao. Poziram nakon što završim s nastavom i u vrijeme ljetnih praznika kada se vratim u SAD. Uvijek sam obučena na tim fotografijama i ne bi mi plao na pamet pozirati gola. Ovdje se radi o zavisti, no postoje i majke koje mi govore kako njihova djeca jedva čekaju da me vide - priča Michaela, a prenosi Dnevni avaz.

Dodaje kako je čula da roditelji koji su zbog nje ispisali djecu iz vrtića zaskaču druge roditelje na ulici nagovarajući ih da učline isto.

No, ona se na to ne obazire. Ravnatelj njezine škole ne komentira njezin hobi.

Osim toga, na svom profilu na Facebooku ima sve više obožavatelja.