Ovo je definitivno tip djevojaka koje nitko ne podnosi

roditelji, silovanje, silovanje, crna kronika, orgije, silovanje, pedofilija, silovanje, imam, napastvovanje, prodaja, seks, prostitucija, Osijek, zlostavljanje, Posušje, skandal, silovanje, Švedska, silovanje, prodana djevojčica, Švedska, pedofil, škola, kamere, prodaja žene, otmica, Srbija, napastvovanje, prijevoz, Sarajevo, silovanje, perverznjak, Čapljina, silovanje, strava i užas, Doboj, silovanje, Livno, pokušaj silovanja, jezero livno, učenik, profesorica, udarac, trudnoća, pjesma, tinejdžerica, bolest, djevojčica, most, rijeka, pokušaj samoubojstva, kazna, Ljubuški, Nasilje u obitelji, nasilje, pedofil, pedofilija, strah, silovanje, Željko Ražnatović-Arkan, svjedočanstvo, šokantno, šokantan prizor, prostitucija, djevojčica, silovanje, rat, Srebrenica, Brčko, silovanje, Prin Andrew, robinja, seks navike, silovanje, Zagreb, uhićenje, prostitucija, Bugojno, prostitutka, prevara, majka, muž, djevojka, nož, ubod, prostitucija, uhićenje, silovanje, Brčko, djevojčica, prostitucij
U posljednjih 10 dana je bila na 15 tuluma, navodno se ne trijezni, muškarci joj se bacaju pod noge, a ona ih samo odbija.I odlično se osjeća u vlastitoj koži. Ukratko, ona je tek izašla iz veze, svježe je razvedena ili ostavljena, i sada je spremna učiniti baš sve kako bi dokazala da joj je u životu 100 puta bolje nego dok je bila u vezi.

Vjerojatno imate bar jednu takvu djevojku u društvu ili ste je imali, dok vas nije počela previše daviti. Možda ste i sami nekad bili ta djevojka, ali - nemojte više nikad! Nije baš najjasnije zašto, ali izgleda da djevojke nakon što izađu iz veze imaju se potrebu ponašajti kao da su puštene s lanca, a to izgleda otprilike ovako.

Do prije dva meseca je bila sasvim normalna i baš ogodna za druženje, a onda je izašla iz veze. Odjednom je postala party manijak, koji će vam nabijati grižnju savjesti ako nećete s njom u ludi provod u neugledan kafić u kojem, navodno, svira neki izvrstan bend.

Ovakvih djevojaka ima svugdje. U klubu ćete ih primijetiti jer su najčešće pijane, razuzdane, usiljeno se smiju i forsiraju sebe da se što bolje provedu. Ili, ako se već i ne provode bog zna kako, barem će napraviti nešto otkačeno čime će se moći sutra hvaliti prijateljicama. Jer ni za živu glavu prijateljicama ne želi priznati da joj je stvarno teško zbog prekida! Nikako!

Nije zabavno već jadno

U kafiću ćete ih prepoznati jer su to one ‘kokoši' koje se najjače deru i već 20 minuta pričaju o tome koliko su se dobro provele prije dvije noći u klubu u nekoj zabiti. Tamo je otišla kod nekog lika sumnjivog karaktera, s kakvim ranije sigurno ne bi željela izlaziti, ali sada odjednom misli da je baš ‘cool'. Još ako i bivši na Fejsu vidi kako je dobar pijani selfi napravila s njim - pa to je pun pogodak!

Prepoznat ćete je i po tome što ne propušta priliku da ponovi kako ne vjeruje u ljubav, kako je to uopće u životu ne zanima, kako nikada više ne želi biti u vezi i kako joj nisu jasne djevojke koje su dugo u vezi, a ne žele čak ni prevariti svog dečka.

Naravno, nema ničeg lošeg u izlascima, dobrom provodu i flertanju s frajerima. Ono što je doista loše jest usiljenost, jer se kod ovakvih djevojaka uvijek, ali uvijek osjeća da to jednostavno nije prirodno. Znate, kad vam netko u roku od sat vremena 15 puta ponovi: "Nemaš pojma koliko mi je dobro!" onda vam mora biti jasno da joj stvarno, ali stvarno nije dobro, piše 24 sata.rs.

Priznajte da vam je loše i ne glumatajte

Ovakve djevojke izbjegavaju i žene i muškarci. Frajerima mogu biti zabavne samo za jednu stvar - seks za jednu večer. Niti jedan dečko s dva grama mozga ne bi mogao zamisliti ozbiljnu vezu s djevojkom koja je do te mjere isforsirana. Ženama, s druge strane, ovakvo ponašanje ne može, a da ne zasmeta, posebno ako ste do jučer bile prijateljice. Zauzetim ženama je jedna kava s ovakvim djevojkama dovoljna da zaključe kako su definitivno presretne što su u sretnoj vezi. Jer, koliko god one same sebi djelovale ‘cool', zapravo je njihovo ponašanje jako tužno.

Poanta je jednostavna - radite što god hoćete! Doslovno. Ako vam se izlazi, izađite, napijte se, spetljatjte se s nekim i uživajte! Ali, ako vam se ne izlazi, i ako se osjećate kao da biste se najradije sklupčali ispod popluna sa zdjelom čipsa i toplom čokoladom uz neki romatični film, onda pobogu učinite to! Nemojte ludovati samo da biste se imale čime pohvaliti. Nemojte sređivati samo da biste imali ‘cool' fotku na Fejsu, dok večer zapravo provodite ribajući kupaonicu! Nemojte se ‘provoditi' na silu samo da biste uvjeravali druge, ali i sebe, da vam je u životu super.

Može vam biti dobro i bez foliranja. Zapravo, svaki psiholog će vam reći da će vam biti zaista dobro tek kada prihvatite da vam NIJE dobro, prođete kroz taj period i stanete opet na noge. Nije nenormalno priznati da vam je teško zbog prekida - nenormalno je praviti se da je sve u redu, iako svi oko vas vide da to nije istina.