Oviesse, vodeći talijanski modni brend i u Mostaru

Moda

Nakon uspješnih otvaranja u Banja Luci (TC Tržnica) i u Sarajevu (TC Intershop i BBI Centar), Oviesse Franchising Italija i u Mostaru nastavlja suradnju s tvrtkom Interactiv. Unutar ogromnog i jedinstveno dizajniranog prostora, Oviesse nudi talijansku modu visoke kvalitete za žene, muškarce i djecu, kao i nadmoćan ugođaj pri kupnji.

Boje i prirodni materijali, koje su ekskluzivno osmislili timovi Oviesseovih dizajnera, čine ozračje adekvatnim za predstavljanje kolekcije koje spajaju talijanske i svjetske modne trendove. Ženska i muška odjeća je dostupna u young, casual i business varijantama, što znači da kupci mogu birati ono što se najbolje uklapa uz njihov životni stil, od ležarne odjeće za svaki dan koja je namjenjena mlađim, do sofisticiranijih modnih linija koje su namjenjene poslovnim ljudima koji prate aktualne modne trendove.

U segmentu dječje odjeće, Oviesse se brine da djecu do 14 godina uživaju u udobnoj i modernoj odjeći. Prirodni materijali, visoka kvaliteta izrade uz vođenje računa o detaljima, kao i praćenje modnih trendova, su razlozi zašto je Oviesse u ovom segmentu najprodavaniji kako u Italiji, tako i u zemljama u kojima je prisutan u inozemstvu. Svojim kupcima nudi kolekcije koje se obnavljaju svaka dva tjedna i koje se izrađuju po strogim pravilima društvene odgovornosti, piše Dnevni list.

Osnovan 1972. godine

OVIESSE je osnovan 1972. godine u Paduji, gdje su otvorili i svoje prvo prodajno mjesto. Dulje od 37 godina cilj je ponuditi najbolje proizvode po najpovoljnijoj cijeni. Danas Oviesse drži primat u industriji ''brze mode'' s mrežom više od 400 prodajnih mjesta diljem Italije i svijeta dajući kupnji novi smisao koji se bazira stalnom obnavljanju ponude, kvalitete i povoljnih cijena. Sjedište Oviessea je u Veneciji.