Otvorena prva škola za sponzoruše

Karla Abonia, 37-godišnja profesionalna sponzoruša, zahvaljujući posebnim vještinama, proputovala je cijeli svijet i dobila gomilu skupih poklona od muškaraca s kojima se viđala.

Muškarci jednostavno nisu mogli odoliti joj, a za britanski list Miror priznala je kako takve veze nisu uvijek jednostavne. Sposobna Karla odlučila je udružiti snage sa svojim sponzorom Alanom Snyderom i otvoriti školu za sponzoruše - "Sugar Daddy University" u New Yorku.

U toj školi žene će učiti kako da postanu vrhunske zavodnice, a glavni predmeti su seksualnost, razumijevanje, velikodušnost, privlačnost i uzajamnost. Ambiciozni par unajmio je također i plastične kirurge, stručnjake za veze i financijske stručnjake koji će držati predavanja, prenosi B92.

Iako na sponzoruše društvo gleda s podcjenjivanjem, Karla tvrdi da sve žene žele muškarce koji će se prema njima lijepo ponašati.

‘‘A tu uskačemo mi - učimo žene kako da to dobiju. Želja nam je da naučimo žene kako da kreiraju bolje veze koje će dobro funkcionirati u korist obje strane‘‘, pojasnila je Karla motive za otvaranje neobične škole.

A kako je ona postala sponzoruša?

‘‘Preokret se dogodio jedne večeri kada sam odlučila prekinuti s čovjekom koji je za večeru donosio brzu hranu. Kad bi me poljubio, ostajale bi mi mrvice te hrane na usnama. Jedne večeri je otišao i ja sam odlučila potražiti boljeg muškaraca za sebe i odmah sam se bacila na istraživanje", priznala je trenutno najpoznatija sponzoruša na svijetu