Nožem mužu otkinula penis pa ga samljela. Kaže: Zaslužio je!

Ne smatram se krivom, izjavila je u petak na sudu Catherine Kieu (48) koja je u srpnju suprugu (60) odrezala penis. Prijeti joj doživotna kazna, a sutkinja je odredila jamčevinu od milijun dolara.

Pomahnitala žena priznala je kako je suprugu u jelo stavila lijekove da ga uspava. Nakon toga svezala ga je za krevet i čekala da se probudi. Muškarac se užasnuo vidjevši Catherine s golemim nožem. Odrezala mu je spolovilo bez razmišljanja i bacila ga u stroj za mljevenje smeća. Osakaćeni muškarac krvav je ležao na krevetu do dolaska policije. Žena je policajcima rekla kako je 'on to zaslužio'. Teško ozlijeđenog prevezli su ga u bolnicu gdje su ga hitno operirali.

Suprug je istražiteljima ispričao kako mu je žena poslužila tofu za večeru. U svjedočenju je kazao da je jelo imalo okus po željezu te da je postao umoran. Zaspao je na krevetu. Ubrzo se probudio i vidio Catherine s nožem.

Par, koji je prije zločina pokrenuo proces rastave, se navodno toga dana posvađao jer je on htio pozvati prijatelja da prespava kod njih u kući. Catherine sada terete za mučenje, sakaćenje, teško ozljeđivanje. Ako ju osude, prijeti joj doživotni zatvor bez mogućnosti pomilovanja. Trenutačno se nalazi u pritvoru, prenosi Huffington Post.