Nives: Dino mi prijeti razvodom ako odem pod nož

Nives Celzijus, Nives Celzijus, Nives Celzijus, Nives Celzijus, Nives Celzijus, Nives Celzijus, Nives Celzijus, Nives Celzijus, status, Dino Drpić, Nives Celzijus, Dino Drpić, Nives Celzijus, spot, Nives Celzijus, Dino Drpić, Nives Celzijus, kućni poslovi, čišćenje, Nives Celzijus, Severina, Tina Katanić
"Kako je jedna od najljepših žena na svijetu, nekad ponos nas Hrvata, postala predmet izrugivanja?", započela je svoja razmišljanja Nives Celzijus u ovotjednoj kolumni u Areni.

Pogodilo je Nives kako se njezin uzor, dok se još probijala na scenu, Nina Morić, od nekadašnje femme fatale, estetskim zahvatima pretvorila u plastičnu pojavu.
Nekad su se Nini divili svi, i muškarci i žene, a tako je i Nives u bivšoj manekenki vidjela sve ono što sama želi postati.

"Kako žena koja može izluditi svakog muškarca na svijetu, poželi postati još savršenija? Čeka li to svaku ekstremno lijepu ženu onog trenutka kada shvati da njezina fizička ljepota više ne tjera ljude na divljenje? Čeka li to i mene?", pita se Nives i dodaje kako svi znamo da ljepota dolazi iznutra ali da se za tom ljepotom muškarci ne okreću na cesti.

Vruća pjevačica zaključuje kako je ponosna svojim prirodnim izgledom i da unatoč što su je zlobnici vrijeđali: "Vise joj sise... ima ružne zube...", nikada neće napraviti od sebe ono što je Nina Morić.

A ne bi se niti usudila otići pod nož jer njezin suprug Dino joj je ozbiljno zaprijetio: "Ako ikada makneš te svoje zečje zubiće i staviš umjetne, ili išta promijeniš na sebi, tražit ću razvod braka!"