Nives Celzijus ekskluzivno: Da sam htjela slavu udala bih se za Ronalda ili razvela Beckhama!

Uspjeh pojedine žene uglavnom ovisi o klubu u kojem joj snažnija polovica igra"

Nives činjenicu da su je brojni svjetski mediji proglasili jednom od najljepših nogometaških supruga komentira riječima: "U svakom slučaju to mi je kompliment, mada se ne opterećujem previše time. Nisu to neki realni izbori. Uspjeh pojedine žene uglavnom ovisi o klubu u kojem joj snažnija polovica igra. Potpuno je razumljivo da će u samom vrhu uvijek biti žene najpopularnijih nogometaša svijeta. Ima toliko ljepših žena nogometaša koje nitko nikad neće primijetiti jer im muževi ili dečki ne igraju u top klubovima. Drago mi je ipak što sam i u ovom slučaju iznimka i vjerojatno jedina zanimljiva WAGsica (akronim kojim tabloidi, najčešće britanski, označavaju supruge i djevojke poznatih nogometaša, op.a.) čiji suprug igra u malom klubu i nije milijunaš".

"Da sam se udavala zbog slave, udala bih se za Cristiana Ronalda ili bih razvela Davida Beckhama iako uopće nije moj tip"

Osim što se redovito nalazi na listama ljepotica, ovih dana je Nives jedan britanski portal uvrstio i na listu žena koje su se udale samo zbog slave. O Nives su napisali kako svog supruga Dinu Drpića ne bi ni pogledala da nije nogometaš.

"Pa sad baš da sam se udavala zbog slave, malo je smiješno, ali oprošteno jer Britanci nisu baš upoznati s mojim likom i djelom. Da sam se udavala zbog slave, udala bih se za Cristiana Ronalda ili bih razvela Davida Beckhama, iako uopće nije moj tip, pa bih bila planetarno popularna i vjerojatno prva na top listama najseksi žena. Za brak je potrebnije puno više, pogotovo nakon pet godina veze. Naravno da je Dini, uz njegove ostale kvalitete, veliki plus bio što je nogometaš, jer je tu neophodna i seksualna kemija", kaže Nives.

"Za dvojnicu, ako se pokaže dovoljno karizmatična i inteligentna, imam velike planove"

Dok njen suprug Dino Drpić vrijeme provodi na utakmicama i treninzima njemačkog drugoligaškog kluba Karlsruhea, Nives ne gubi vrijeme, već radi na svojoj inozemnoj karijeri. "Trenutno sam najposvećenija završavanju svoje druge knjige. Tu su i brojni drugi projekti. Između ostalog, tu i je pjesma za europsko tržište koja će biti emitirana u sklopu mog reality showa. Nešto prije moći ćete vidjeti na mojim stranicama www.nivescelsius.de spot za pjesmu `Loša sam`, kao i čuti pjesmu `Orient Express`. Maksimalno sam angažirana i oko projekta traženja svoje dvojnice i za tu djevojku, ako se pokaže dovoljno karizmatična i inteligentna, imam velike planove", otkriva Nives u ekskluzivnom intervjuu za Index.

Budući da nije rijetkost da se supruge nogometaša okušaju u dizajnerskim vodama, upitali smo Nives vidi li se možda i ona u tom poslu. "Svakako planiram suradnju sa svojom kumom Natašom Kos, ali i to će biti u sklopu mog reality showa", kaže Nives.

Nives o preljubima: Žene opraštaju dok su zaljubljene ili imaju neki interes i, naravno, dok nemaju alternativu

Nives je za Index prokomentirala i razvod splitskog gradonačelnika Željka Keruma te njegovu televizijsku objavu o tome kako pet godina ima mlađahnu ljubavnicu. "U svakom slučaju sigurno je Kerum bio svjestan da je pitanje dana kada će mediji otkriti njegov paralelni ljubavni život. Ovako ipak djeluje puno ispravnije, nego da je razotkriven od strane medija. Što se preljuba tiče, on je već postao dio svakodnevice, bar što se muškaraca tiče, tako da je potpuno deplasirano pričati o tome. Žene opraštaju dok su zaljubljene ili imaju neki interes i, naravno, dok nemaju alternativu", smatra Nives.

Vezu mlađahne glumice Dolores Lambaše i Josipa Dikana Radeljaka, koja je od svojih početaka također bila temeljito medijski popraćena, Nives nije željela komentirati: "Dikan i njegove žene su mi toliko dosadna tema, da bih je radije preskočila".

"Politika i seksipil mi ne idu jedno uz drugo"

Budući da će Hrvatska uskoro dobiti novog predsjednika, a utrka upravo počinje, nismo mogli ne upitati Nives koji joj je od hrvatskih predsjedničkih kandidata najseksipilniji. No, uzalud su se dečki ponadali - izabrali su krivu profesiju. "Nekako mi politika i seksipil ne idu jedno uz drugo. Sve dok se eventualno ne kandidira netko od nogometaša", kaže Nives.

"Najgore pitanje mi je bilo kada me novinarka u sedmom mjesecu trudnoće nazvala i mrtva hladna pitala za komentar toga da mi suprug ima ljubavnicu"

Nives je prokomentirala i navode Nine Morić, koja je tijekom svog nedavnog posjeta Zagrebu ocijenila kako su hrvatski novinari, za razliku od inozemnih, "bolesni i ne znaju pitati normalna pitanja".

"Mislim da nije problem u novinarima već u čitateljima za koje se te vijesti pišu. Slažem se da su inozemni novinari puno kulturniji, jednostavniji i ne žude toliko za skandalima, ali jedino zbog toga što takve stvari tamo ne prolaze. Onog trenutka kada javnost prestane zanimati seksualni život Gotovčevih, novinari više neće postavljati takva pitanja. Najgore pitanje mi je bilo kada me novinarka u sedmom mjesecu trudnoće nazvala i mrtva hladna pitala za komentar toga da mi suprug ima ljubavnicu. Toliko sam se iživcirala da sam kao astmatičarka sat vremena kasnije završila na hitnoj zbog dišnih smetnji", ispričala je Nives za Index.